BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Nazlı Çelik'ten AK Parti'li vekile tokmak ayarı!

TBMM'deki kavgada muhalefet etokmak fıralatarak dikkat çeken AK Parti'li Oktay Saral'a Star Ana Haber'de şok soru: Şeker ya da sinir problemimiz mi var?

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi tartışması vekiller arasında kavgalara konu olurken muhalefetin eleştirdiği AK Parti'li vekil Oktay Saral Star Ana Haber'de konuştu.

CHP'li ve HDP'li vekillere hakim tokmağı atarak TBMM Genel Kurulu'ndaki kavgaya damgasını vuran Oktay Saral canlı yayında neden tokmak attığını anlattı. Muhalefet vekillerinin kendilerine ellerine geçirdikleri birşeyleri fırlatacaklarını sandığı için refleks olarak tokmağı fırlattığını savunan Oktay Saral, ilginç ifadeleri ile şaşırttı. Açıklamaları ile sosyal medyada da gündem olan Oktay Saral'ın sözleri karşısında Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik de şaşkınlığı gizleyemedi.

"ŞEKER YA DA SİNİR PROBLEMİMİZ Mİ VAR?"

Çelik, AK Parti'li vekile "Bir yıl önce de bir kavgaya karışmıştınız. Bir şeker veya sinir ya da kendimize hakim olamamak gibi bir problemimiz mi var? Benim gerçekten aklım almıyor. Bu tokmağı aldınız ve vurdunuz? Nasıl oluyor bu? Halkın vekili olarak bir tokmak ile saldırmak nedir?" diye sordu. Saral ise Nazlı Çelik'in ima dolu sorususuna "böyle muhalefet olursa insan da hem şeker hastalığı hem yüksek tansiyon olur maalesef" diyerek yanıt verdi. Saral, şiddetin asıl CHP'de yaşandığını iddia ederek, CHP kongrelerinde şiddetin zirve yaptığını söyledi.

"TUNCEL'İ İTTİM KÜRKÇÜ'YE 4-5 YUMRUK SALLADIM"

Saral sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben sabrımın sonuna kadar bekledim. Sonra kürsünün oraya gittim. Hasip Kaplan dün normal bir insan olmadığını gösterdi. İnsanı çıldırtacak söylemler içerisinde bulunuyorlar. Pervin Buldan ve Sebahat Tuncel, Mustafa Elitaş'ı kıskaca almış. Gittim Sebahat Hanım'a 'Utanmıyor musunuz? Sizin ne işiniz var burada.' dedim. Sebahat Tuncel'e vurmadım sadece ittim. Sonra Ertuğrul Kürkçü geldi. Yakasından tuttum. Hiçbir şey yapmadım. O benim yakamdan tuttu, ben onun yakasından tuttum biraz gittik. Hakaretvari konuşmaya başladı, 4-5 yumruk salladım. Yalan yok ben açık yüreklilikle konuşuyorum.

"TOKMAĞI REFLEKS OLARAK SALLADIM"

Çiçekliğin oraya takıldım. Düştüm. Musa Çam'ı da orada yerde uzanmış halde gördüm. Sonra baktım Ayşenur Hanım'ın makamında Aykut Erdoğdu, Mahmut Tanal vardı. Oraya gittim. Onlar bir şeyler aldı attı Recep Özel beye. Ben de anlık bir refleksle tokmağı aldım salladım. Aldım attım. Ama üzerlerine vurrup vurmadığımı bilmiyorum" dedi.

CHP'Lİ TEZCAN'I HASTANELİK ETMİŞTİ

Oktay Saral, Türkiye'nin gündemine geçen yıl da yine TBMM'deki bir kavgayla gündeme gelmişti. Geçen yıl Ocak ayında da Saral, yine TBMM'de çıkan bir kavgada, attığı yumrukla CHP'li Bülent Tezcan'ın kaşını açmıştı.

Saral'a, Tezcan'a attığı yumruk nedeniyle, TBMM Genel Kurulu'nda yapılan oylamanın ardından "kınama" cezası verilmişti.