BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,10
ALTIN 2.503,82
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nazilli'de kış hazırlıkları başladı

Nazilli Belediyesi, sel ve taşkınların yaşanmaması için kış hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde kahvehane ve ev ziyareti yaparak halkın sorunlarını yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gördüğü sorunları çözmeye başladı.

Başkan Alıcık’ın verdiği direktifle Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, altyapı çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle 16 Sokak, Şehit Bülent Taşkıran Bulvarında yağan yağışlarda yaşanan sıkıntıların önlenmesi için altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle ve kahvehane ziyaretlerinin devam edeceğini ve sorunları yerinde inceleyeceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Belediyemiz, ilçe içerisindeki yağmurlama ve su taşkınlarını önleme çalışmalarını kış öncesi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Mahallelerdeki sorunları ancak o mahallede oturanlar bilir, düşüncesiyle çalışmalarımıza yön veriyoruz. Kahvehane ve ev ziyaretlerinde vatandaşlarla konuşarak sokak, cadde ve mahalleye en iyi hizmeti vermenin yanı sıra o sokağın ve mahallenin sorunlarını ortadan kaldırıyoruz.

Yenimahalle 16 sokak ile Şehit Bülent Taşkıran Bulvarında yağan yağmurların cadde üzerinde toplanması ve yağmurlamaların yetersiz kalması konusunda mahallelinin isteği ve aciliyeti üzerine çalışmalara başlandı. Refüjlerin tekrar düzenlenmesi, Yağmurlama ızgaralarının genişletilmesi ve yolların düzenlenmesi çalışmaları Nazilli Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerince yapılmaktadır”
dedi.