BIST 10.989
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.501,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabükspor siftahı yaptı

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında karşılaştığı Manisaspor'u 2. yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Abone ol

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında karşılaştığı Manisaspor'u 2. yarıda golcü oyuncuları Emenike ve Angelov'un attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, yeni bir ekip olarak lige 3 puanla başlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Sizlerinde bildiği gibi ligin ilk maçları zordur. Geçen sene mütevazı bir şehrin sempati kazanarak bu lige geldik. Çok yoğun bir çalışma içersinde çıktık. Bugün iyi bir oyun oynadık. Oyunda baştan sona üstün oynayan taraf biz olduk. Maçın son bölümlerinde yediğimiz golü pek önemsemiyoruz. Ligin yeni takımı olarak 3 puanla başlamak bizim çok iyi oldu" dedi.

Karabüskpor'un ikinci golünü atan yeni transferlerden Angelov ise, "İyi bir başlangıç yaptık. Emenike ile çok iyi anlaşıyoruz. Çok yetenekli bir futbolcu. Biz takım olarak oyunlarda en iyisini oynayıp maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kırmızı mavili ekibin bir diğer yeni transferi Fatih Ceylan da, "İlk yarı oyun bizim elimizdeydik. İkinci yarı biraz yorulduk. Birazda onlar oyuna girdi. Genel baktığımızda biz daha iyi oynayarak 3 puanı hak ettik" ifadelerini kullandı.

Manisaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, karşılarında çok istekli bir takım olduğunu belirterek, "Oyunda galibiyeti isteyen ve hak eden taraf Kardemir Karabükspor'du. Hazırlık karşılaşmalarında oynamış olduğumuz oyunu bu maçta sahada sergileyemedik. Karabükspor'u tebrik ediyorum. Manisaspor'un genel görüntüsü bu değil. Biz bugün bir maç kaybettik. Karşımızda daha çok istekli bir Karabükspor gördük. Çok pozisyon sıkıntısı çektik. Bugün istediğim mevkilerde performans olarak daha yüksek olacağını düşündüğüm futbolcular benim isteğimi karşılayamadı. Bizim hatalarımızdan rakibimiz golleri buldu. Bugün bir maç kaybettik ama takımdan umutluyum. Karşımızda çok istekli bir takım vardı" şeklinde konuştu.