BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13
HABER /  MEDYA

Nagihan Karadere kimdir Ebru Öztürk öyle bir saydırdı ki...

Survivor Ebru Öztürk elenme adayı oldu. Peki kimdir Nagihan Karadere ve Ebru Öztürk ikili arasında nasıl bir kin var. Nagihan Karadere ve Ebru Öztürk hakkında bilgiler.

Abone ol

Survivor 2016 adasında ünlüler takımı eleme kavgasına girdi. Survivor'dan elenmesi için adı söylenen Ebru Öztürk kimdir ve Nagihan Karadere onun ismini verdikten sonra adada neler yaşandı? 

Survivor ada konseyinde bir türlü yıldızları barışmayan Nagihan Karadere ve Ebru Öztürk karşı karşıya geldi. Ünlülerin ilk elemesinde Ebru Öztürk dokunulmaz olmuştu ve hatırlanacağı gibi Tuğba Özay adını elenmek üzere vermişti. Nagihan Karadere de bu hafta dokunulmaz olup Ebru Öztürk adını verince 'intikam' elemesi yorumları yapıldı.

EBRU ÖZTÜRK NAGİHAN KARADERE'YE SAYDIRDI

Survivor adasında ada konseyinden sonra Ebru Öztürk ile Nagihan Karadere arasında tüm köprülerin yakıldığı kavga yaşandı.

Ebru Öztürk "Nagihan spor yapmış ama sporcu olamamış' diyerek başlattığı kavgada ondan 'Sayıları sen getirmiyorsun ben getiriyorum' karşılığını aldı. Bu sözle kavga daha da alevlendi.

Ebru Öztürk ağzına geleni saymaya başladı ve 'Sen yakın arkadaşın Tuğba'nın bile arkasından konuşan insansın. Sen önce karakterini düzelt. Ben eğer bu adada kalırsam sana adab üslup öğreteceğim. Sen bunu öğrenememişsin. Sen saygıyı öğreneceksin burda. Ben gitmezsem ben öğreteceğim sana' dedi. 

NAGİHAN KARADERE'DEN EBRU ÖZTÜRK'E AĞIR KARŞILIK

Nagihan Karadere bu sözler üzerine çileden çıktı. Ebru Öztürk'e parmak sallayan Nagihan Karadere 'Ben de sana yalanı unuttaracağım. Dedikoduyu fıs fıs yapmayı unutturacağım. Adın çıktı diye çirkefliğe bağlama kızım' karşılığını verdi.

EBRU ÖZTÜRK KİMDİR GÖĞÜS FRİKİĞİ OLAY OLMUŞTU

Survivor adasında ilk günden itibaren dikkat çeken isimlerden biri olan Ebru Öztürk kimdir , ne iş yapıyor ve aslen nereli? 

Survivor adasında başarılı bir yarışma çıkaran Ebru Öztürk podyum kazaları ile sıkça gündeme geldi. Bu kazaların ilk sırasında ise dekolde frikikleri yer alıyor.

Spor sahalarından podyuma transfer olan Ebru Öztürk, frikikleri ile magazin medyasında sıkça yer alan bir isim. Aşk hayatı ile de sık sık haber olan Ebru Öztürk, 1984 İstanbul doğumlu.

Survivor ünlüler kadrosundaki Ebru Öztürk sevgilisi ve podyumdaki göğüs kazası ile hatırlanıyor. Defilede göğüsleri açılınca sevgilisi Bekir Aksoy 'Göğsün açıldı Ebru' diye seslenmişti.

Bir dönem Fenerbahçe voleybol yakımında forma giyen Ebru Öztürk, kariyerine model olarak devam ediyor. Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’ndaki bir fotoğrafı ile günlerce konuşulmuştu.

EBRU ÖZTÜRK GÖĞÜSLERİ AÇILINCA SEVGİLİSİ...

Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Ebru Öztürk, podyumda dekolte kazası yaşamıştı. Defileyi gizleyen sevgilisi Bekir Aksoy giydiği kıyafetin dekoltesi kayıp göğüsleri ortaya çıkınca “Göğsün açıldı Ebru” diye seslenmişti.

EBRU ÖZTÜRK SEVGİLİSİ KİMDİR?

Ebru Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştı.