BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,84
ALTIN 2.400,96
HABER /  GÜNCEL

Müzik ve video ceplere girdi

Samsung Electronics’in Flash tabanlı ve MPEG görüntüleri destekleyen medya çaları müzik ve videoyu yolda da yanınıza taşıyor.

Abone ol

Samsung teknolojik yenilikçilik çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Flash tabanlı müzik ve video çalar YP-T8 modelini kullanıcılarla buluşturuyor. YP-T8 Samsung'un taşınabilir medya çalar alanında MPEG dosyalarını oynatabilen en küçük Flash tabanlı cihazı olarak yer alıyor.

YP-T8, kullanıcıların bilgisayarlarındaki, dijital fotoğraf makinelerindeki veya dijital kameralarındaki görüntüleri USB 2.0 üzerinden transfer ederek depolamalarına ve paylaşmalarına imkan sağlıyor. Kullanıcıların önemli anlarını kaydedebilecekleri bu görüntüler taşınabilir cihaz sayesinde gidilen her yerde yanlarında olacak ve YP-T8'in ekranından kolayca görüntülenebilecek. Kullanıcılar cihazın 1.8 inçlik ekranından MPEG görüntüleri ve JPEG resimleri görebileceği gibi ön yüklemeli oyunları oynayabiliyor ve metin dosyalarını da rahatlıkla okuyabiliyor. USB üzerinden diğer cihazlarla bilgisayar yardımı olmadan dosya alışverişi yapabilen YP-T8, MP3, WMA, WMA-DRM, JPEG, Ogg ve ASF dosyalarını sorunsuzca çalıştırabiliyor.

Samsung'un taşınabilir medya çalarlardaki yenilikçilik vaatlerinin en yeni örneği olan cihaz, FM radyo ve kaydedici ile ses kaydedici özelliklerine de sahip. YP-T8, SRS WOW ile 3D müzik kalitesi sunuyor ve Microsoft Plays for Sure teknolojisi ile de MP3 ve WMA dosyalarını kolaylıkla çalmalarını güvence altına alıyor. Medya çaların Lityum İyon pilleri 20 saat kesintisiz müzik çalmaya imkan sağlıyor.

44.5x83x15.5mm boyutlarında ve 55 gram ağırlığındaki YP-T8, 512MB, 1GB ve 2GB hafıza kapasitelerinde satışa sunuluyor ve taşıma çantası, kulaklık ve USB adaptör gibi aksesuarlara sahip.

YP-T8 Teknik Özellikleri
- 1.8” TFT LCD ekran (262 bin renk )
- MPEG4 video dosya oynatıcı
- Hareket tanıma ve tuş oyunu
- DNSe taşınabilir 3D Surround ses
- USB 2.0 ile yüksek hızda veri transferi
- Ogg / MP3 / ASF / WMA / Secure WMA
- Fotoğraf ve metin görüntüleyici
- FM Radyo / Ses kaydedici
- 20 saatin üzerinde pil ömrü (Li-ion pil)

Samsung Electronics

Samsung Electronics, 45 ülkedeki 75 bin çalışanı, 11 ülkedeki Ar-Ge merkezi ve yıllık 60 milyar ABD Doları’na ulaşan cirosuyla; yarıiletken, telekomünikasyon, düz ekran ve dijital medya endüstrilerinin dünya liderlerinden biridir. Samsung Electronics, 2001 yılından beri dünyanın en hızlı büyüyen markası unvanını elinde bulundurmaktadır.

Ürün portföyünde buzdolabı, klima gibi ev aletleri; televizyon, DVD Player, monitör, sabit disk, yazıcı, dizüstü bilgisayar gibi dijital medya ürünleri; cep telefonu, faks gibi telekomünikasyon ürünleri; DRAM, SRAM, DDRAM, Alpha CPU gibi yarıiletken ürünler yer alan Samsung Electronics’in İstanbul Ofisi 1984 yılında faaliyete geçmiştir. Cep telefonu alanında küresel ikinciliğe sahip Samsung Electronics, Türkiye’de cep telefonunun yanında özellikle bilişim ve tüketici elektroniği alanlarındaki öncü ürünleriyle kullanıcılarla buluşuyor. Daha ayrıntılı bilgi için www.samsung.com.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

cep