BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,17
HABER /  MAGAZİN

Mutlu Kaya aylar sonra ekrana çıktı işte son hali!

Mutlu Kaya'nın son hali nasıl, sağlık durumu nasıl, Mutlu Kaya şimdi ne yapıyor sorularının cevabı bugün Mutlu Kaya tarafından cevaplandı. Kafasından vurulan Mutlu, son durumunu canlı yayında bir bir anlattı.

Abone ol

Mutlu Kaya son hali, son durumu nasıl soruları bu sabah canlı yayında yanıt buldu. Renkli Sayfalar'a katılan Mutlu Kaya aylar sonra son halini sevenlerine gösterdi ve yaşadıklarını anlattı. Doktorlarının zamanla sesinin açılağını söylediğini belirten Mutlu Kaya'nın son sağlık durumu hayranlarını umutlandırdı.

MUTLU KAYA SON HALİ CANLI YAYINA ÇIKTI!

Katıldığı ses yarışması sonrası uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programında merak edilen soruları yanıtladı.



"BENİ ARAYIP 'SEN MELEKSİN' DİYOR"

Sesinin gittiği gözlenen Mutlu Kaya, tedavi sürecinde maddi açıdan kendisine sanat camiasından İbrahim Tatlıses, İzzet Yıldızhan ve Emrah'ın yardım ettiğini belirtti.

Mutlu Kaya, "Onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da çok ilgilendi. Hepsinden Allah razı olsun. İbrahim Tatlıses'i çok seviyorum. Onun gibisi yok. Beni arayıp sürekli 'sen bir meleksin' diyor. Tek hayalim ayağa kalkıp gezmek, koşmak. Şarkı söylemek istiyorum. Aileme söz verdiğim evi de alacağım" dedi.

"SİBEL CAN'I ÇOK SEVİYORDUM"

Mutlu Kaya, Sibel Can'ın kendisine yardım edip etmediği sorusuna ise, "Sibel Can hakkında olumsuz bir açıklamam asla olmadı. Çıkan haberlerin hepsi yalan. Sibel Can'ı çok seviyordum. Arayıp sormamasına çok üzüldüm" şeklinde konuştu.