BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Mutfaklar çok havalı

Profilo’nun Gardırop tipi yeni No Frost buzdolabıyla yiyecekler özgür, mutfaklar çok havalı.

Abone ol

Profilo’nun yeni Gardırop tipi No Frost Buzdolabı, geniş iç hacmiyle tüm yiyeceklerinize yer açıyor; ayarlanabilir rafları ile kulanım kolaylığı ve konfor sunuyor. A enerji sınıfında olan Profilo Gardırop tipi No Frost Buzdolabı titanyum gümüşü rengi ve modern dizaynı ile son derece şık

Dayanıklı ev aletleriyle bilinen Profilo, yeni Gardırop tipi No Frost Buzdolabı’nı tüketicilerin beğenisine sundu. Yüksek teknolojik özellikler ve kullanıcılarına konfor sunan ayrıntılarla donatılmış Profilo BD 6040 VNF Gardırop tipi No Frost Buzdolabı titanyum gümüşü rengi ve modern dizaynı ile mutfaklara farklı bir hava katıyor.
Geniş Aileler için geniş iç hacim
Profilo Gardırop tipi No Frost Buzdolabı, 570 litrelik toplam brüt hacmi ile tüm yiyeceklerinize yer açıyor. 180 /90,3 /73,3 cm boyutlarında olan Profilo Gardırop tipi No Frost Buzdolabı’nın 339 litre soğutucu net hacmi ve 198 litre dondurucu net hacmi bulunuyor. Profilo Gardırop tipi No Frost Buzdolabı bu kapasitesiyle özellikle çok miktarda yiyecek depolama ihtiyacı duyan geniş ailelere mükemmel bir çözüm sunuyor.

Yiyeceklerinizi yerleştirmede özgürsünüz
Yiyeceklerin eşit oranda soğutulmasını sağlayan Multi-Flow fan sistemine sahip bu ürün, A enerji sınıfında oluşuyla maksimum enerji tasarrufu sağlarken çevreyi de koruyor. Gardırop tipi buzdolabının 4 yıldızlı derin dondurucusunda bulunan emniyetli cam rafın 2 tanesi yüksekliği ayarlanabilir özelliğe sahip. Soğutucu bölümünde ise 3 tanesi yüksekliği ayarlanabilir olmak üzere toplam 4 adet emniyetli cam raf bulunuyor. 2. bölmede bağımsız sıcaklık kontrolü sunan Profilo Gardırop tipi No Frost Buzdolabı’nda ayrıca 2 adet dondurucu sepeti, 2 adet meyvelik – sebzelik kompartımanı ve 1 adet kapaklı tereyağı gözünün de dahil olduğu kapı rafları bulunuyor.

Tüm bu ayrıntılar sayesinde yiyeceklerinizi dilediğiniz şekilde yerleştirebilir, buzdolabınızın sunduğu geniş iç hacmi sonuna kadar değerlendirebilirsiniz.