BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  MAGAZİN

Mustafa Topaloğlu'na ne oldu sağlık durumu nasıl apar topar hastaneye kaldırıldı.

Mustafa Topaloğlu'nun bu sabah 05:30 sularında kalp krizi geçirdiği ve apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Peki Mustafa Topaloğlu kimdir nereli kaç yaşında? Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu nasıl? İşte ünlü türkücüye dair merak edilenler...

Abone ol

Mustafa Topaloğlu'dan bu sabah saat 05.30 sıralarında üzücü bir haber geldi. Ünlü türkücünün kalp krizi geçirdiği ve yakınları tarafından apar topar Kadıköy'deki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. 61 yaşındaki Topaloğlu'nun durumu ciddiyetini koruyor.

Stend Takıldı: Sözcü'nün haberine göre; Topaloğlu'nun kalbinde bulunan damarların tıkandığı ve anjiyoplasti tekniğini kullanarak stent takıldığı bilgisine ulaşıldı. Eşi tarafından hastaneye kaldırılan Mustafa Topaloğlu'nun, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi.Peki 'Uzaylı Türkücü' lakabıyla da tanıdığımız Mustafa Topaloğlu'nun hayat hikayesini merak ediyor musunuz? Gelin hep beraber ünlü türkücünün bilinmeyenlerine bir göz atalım...

Mustafa Topaloğlu Kimdir? Mustafa Topaloğlu, 1957 yılının son aylarında Hopa’da doğdu. Artvin Hopalı bir baba ve Trabzonlu annenin 11 çocuklarından biri olan Topaloğlu, fakir bir ailede çocukluk geçirdi. Çocukluğu Sakarya Karasu’da geçti.

Orta Okul Yıllarında Hafız Oldu: Mustafa Topaloğlu, daha okul yıllarında Kur'an-ı Kerim'i ezberleyerek hafız oldu.

Ünlü türkücü o hatırasını şöyle anlatıyor; "Sömestr tatillerinde din hocalarımdan ders alıyordum ve büyük bir aşkla Kur'an-ı ezberlemek için uğraşıyordum. Kur'an-ı Kerim'i ezberledim ve hafız oldum. Kendimi hem dini hem de beşeri ilimle donattım"

Uzaylı Türkücü: "Oy Oy Emine" şarkısıyla ünlenen Mustafa Topaloğlu, sıradışı hikaye ve konuşmalarıyla adından çok söz ettirmektedir. Özellikle uzaylılarla ilgili konuşmalarından dolayı Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu olarak tanınır.

1 Eylül 2003 de vefat eden abisi Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir’le birlikte 1992 yılında Nokta Müzik firmasının kurulunda bulundu. Bir müddet sonra Mustafa Topaloğlu firmadan ayrıldı. Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir’le birlikte yoluna Prestij Müzik olarak devam etti.Mustafa Topaloğlu'nun Eşi ve Çocukları: Mustafa Topaloğlu, 1986 yılında şarkıcı Leyla Somer ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşamıştır. İlk eşi Hasibe Hanımdan bir kızı ve Çağlayan Topaloğlu (d.1985) adında bir oğlu vardır. 1998 yılından beri İmam nikahlı eşi Derya Abnat Hanımdan Irmak (d.2002) adında bir kızı, “Hilmi Uzay” (d.2006) adında bir oğlu var.

Eşi Topaloğlu Soyadını Kullansın Diye..: Resmi nikahlı eşi Hasibe Hanım boşanmaya yanaşmadığı için, Mustafa Topaloğlu'nun kendisinden 25 yaş küçük imam nikahlı eşi Derya Abnat Hanım, “Topaloğlu” soyadını kullansın diye ünlü türkücünün babası tarafından kendi nüfusuna yazdırılmış.Survivor'a da Katılmıştı: Survivor Ünlüler Gönüllüler'in ikincisi olan Survivor 2012'ye katılan Mustafa Topaloğlu, burada da kendinden sıkça söz ettirmişti.

Mustafa Topaloğlu'ndan korkutan haber! Yoğun bakıma alındıMustafa Topaloğlu'ndan korkutan haber! Yoğun bakıma alındıMustafa Topaloğlu'ndan korkutan haber! Yoğun bakıma alındıMustafa Topaloğlu'ndan korkutan haber! Yoğun bakıma alındıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN