BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79
HABER /  MAGAZİN

Mustafa Topaloğlu çocukları kaç tane anneleri kim?

Yaptıkları ve söyledikleri ile her dönem olay olan şarkıcı Mustafa Topaloğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve kaç kere evlendi soruları merak konusu. Aslen Hopalı olan Topaloğlu 62 yaşında nikahlı bir eşi var. İlk eşi Hasibe Hanım resmi nikahlı eşi ve 2 çocuğu var. İmam nikahlı eşi ise kendisinden 25 yaş küçük Derya Topaloğlu.

Abone ol

Mustafa Topaloğlu söyledikleri, yaptıkları ve şarkıları ile adından sık sık söz ettiren isimlerden biri.Özel hayatıyla da magazin basınında yer alan Mustafa Topaloğlu aslen Hopalı ve 62 yaşında. 4 çocuğu olan Mustafa Topaloğlu'nın ilk ve resmi eşi Hasibe Hanımdır. Hasibe Hanım'dan bir kızı ve Çağlayan adından bir oğlu vardır. Hasibe Hanım boşanmayı kabul etmeyinde kendisinden 25 yaş küçük Derya Topaloğlu ile imam nikahı kıyan Mustafa Topaloğlu'nun Derya Hanım'dan da  Irmak adında bir kızı, Hilmi Uzay adında bir oğlu oldu. Ayrıca Topaloğlu, 1986 yılında şarkıcı Leyla Somer ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşadı.

Mustafa Topaloğlu'nın ilk ve resmi eşi Hasibe Hanımdır. Hasibe Hanım'dan bir kızı ve Çağlayan adından bir oğlu vardır.

DİN ADAMI OLACAKKEN TÜRKÜCÜ OLDU: Mustafa Topaloğlu, 1957 yılında Hopa'da doğdu. Artvinli bir baba ve Trabzonlu annenin 11 çocuklarından biri olan Mustafa Topaloğlu, maddi imkansızlıklar içinde büyüdü. Çocukluğu Sakarya Karasu'da geçti. Topaloğlu, okul yıllarında Kur'an-ı Kerim'i ezberleyerek hafız olduğunu ifade etmişti. Topaloğlu, babası din adamı olmasını istese de kendisi müziğe yönelmeyi seçti.

25 yaş küçük Derya Topaloğlu ile imam nikahı kıyan Mustafa Topaloğlu'nun Derya Hanım'dan da Irmak adında bir kızı, Hilmi Uzay adında bir oğlu oldu.

UZAYLI MERAKI NEDENİYLE ''UZAYLI TÜRKÜCÜ'' ADINI ALDI: "Oy Oy Emine" şarkısıyla ünlenen Mustafa Topaloğlu, sıradışı hikayeleri, tavır ve konuşmalarıyla adından fazlasıyla söz ettiriyor. Özellikle uzaylılara yakınlığı ve sempatisi nedeniyle Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu olarak tanınıyor.1 Eylül 2003 de vefat eden abisi Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir'le birlikte 1992 yılında Nokta Müzik firmasının kuruluşunda bulundu. Bir müddet sonra Mustafa Topaloğlu firmadan ayrıldı ve Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir'le birlikte yoluna devam etti.

25 YAŞ KÜÇÜK DERYA ABNAT İLE EVLENDİ: Mustafa Topaloğlu, 1986 yılında şarkıcı Leyla Somer ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşadı. İlk eşi Hasibe Hanımdan bir kızı ve Çağlayan Topaloğlu adında bir oğlu olan türkücü, 1998 yılından beri kendisinden 25 yaş küçük imam nikahlı eşi Derya Abnat'dan da Irmak adında bir kızı, Hilmi Uzay adında da bir oğlu var. Resmi nikahlı eşi Hasibe Hanım boşanmak istemediğinden Mustafa Topaloğlu'nun imam nikahlı eşi Derya Abnat'ın "Topaloğlu" soyadını kullanabilmesi için ünlü türkücünün babası tarafından kendi nüfusuna yazdırılmış.

SURVİVOR'A KATILDI: 2012 yılında Survivor'a katılan Mustafa Topaloğlu eşiyle yaptığı telefon konuşmasıyla ve yarışmada ki konuşmalarıyla hafızalarda yer etmişti.