BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.454,72

Müslümanlar mı barbar onlar mı?

Müslümanlar mı barbar onlar mı?

Amerika'da iğrenç bir video skandalı patlak verdi.

Peygamber Efendimiz S.A.V'i hedef alan bu iğrenç videoya Dünyanın dört bir yanından tepkiler yükseldi.

Özellikle Libya'da meydana gelen olaylar üzerinden birde bakıverdik cümle ahali Müslümanlara itidal çağrısı yapıyor.

Neymiş efendim zaten bu iğrenç işin altına imza atanların verilmesini istedikleri görüntü buymuş, haddi aşan tepkiler bazı maksatlıların ekmeğine yağ sürermiş.

Sen bu işin altına imza atan mahlukları tutup kulağından ceza evine atmayacaksın, dahası buna müdahaleyi düşünce özgürlüğüne müdahale göreceksin, sonra bizim payımıza düşen itidal olacak, sağduyu olacak öyle mi?

Size bir şey söyleyeyim mi?

Dünyanın geri kalanının ne düşündüğü umurumda bile değil!

Birisi benim Peygamberime hakaret ediyorsa bir diğeri de ona göz yumuyorsa elbette bunun bir karşılığı olacaktır.

Bunu yapılan eylemi onaylamak adına söylemiyorum, elbette büyük elçinin saldırıya uğraması kabul edilebilir bir durum değil. Ancak bu iğrençliğe göz yumanlar bunun böyle sonuçları olacağını görmeliydiler.

Bu görüntüleri yayınlayıp sonra da bu tepkiyi ortaya koyanları "barbar" olmakla suçlayanlar!

Esas barbarlık nedir ben size söyleyeyim;

Barbarlık milyarlarla ifade edilen bir dinin peygamberine en aşağılık hakaretleri içeren böyle bir filme izin vermek ve dahi tepkisiz kalmaktır.

Esas barbarlık dünyanın neredeyse dörtte birini ölümcül açlık tehlikesine mahkum eden bir sistemin faili olmaktır.

Asıl barbarlık uzak Asya'da ayda on dolara hayvanların bire barınamayacağı koşullarda işçiler çalıştırıp, onların emekleri üzerinden devşirdiğiniz zenginlikle dünyaya yön vermeye kalkışmanızdır.

Asıl barbarlık atalarınız haçlıların Kudüs'de yapıp ettiklerinden dolayı hâlâ özür dilememenizdir.

Asıl barbarlık yüz yıl boyunca mezhep savaşları yapıp birbirinizi boğazlamanızdır.

Asıl barbarlık Dünyaya iki büyük savaş armağan edip Hiroşimada Nagazaki de hala sakat çocukların doğuşunu müstehzi ifadelerle seyretmenizdir.

Milenyumun hemen başında Irak'da bir buçuk milyon insanın katili olup hala dünyanın bir kısmını barbarlıkla suçlamanız ne denli profesyonel barbarlar olduğunuzun en büyük göstergesidir.

Elinizdeki kıyası kabil olmayan medya ve iletişim gücü ile Dünya da istediğinize istediğiniz mührü vuracağınızı sanıyorsunuz ya, o devir geçti artık.

İstanbul'un, Kahire'nin, Bingazi'nin, Şam'ın, Tahran'ın, Gazze'nin, Tunus'un, Jakarta'nın, İslamabad'ın ve daha nice İslam beldesinin gençleri bu numaranızı yemiyor artık.

Dünya artık yazılımını sizin yazdığınız bilgisayar oyunundan ibaret değil. Kurallarınızı, oyunlarınızı, kuklalarınızı tümden reddeden bir nesil bekliyor sizi 21.YY'ın tam da ortasında!

Ya kendinize çeki düzen vereceksiniz ya da tam da batılılara has küstahlığınızın karşılığını hakkıyla alacaksınız.

20.YY'ın başından beri kolaylıkla kesip doğradığınız her tülü zulmü üzerlerine reva gördüğünüz Müslümanlar artık kutsalları uğruna Dünyanın hiçbir yerinde kavgadan korkmuyor.

Dileğimiz tüm inançlara saygı duyulan, herkesin dinini özgürce yaşadığı bir Dünyanın var olmasıdır.

Böyle bir dünyayı inşa edene kadar yaşanan üzücü olaylar arasına ABD büyükelçisinin öldürülmeside girmiştir. Ama ifade ettiğimiz gibi bu tepkiler son derece normal ve tekrarı halinde yaşanması muhtemel gelişmelerdir.

Dileğimiz Batılı ülkelerin İslam'a ve İslam'ın değerlerine hakaret edilmesine karşı caydırıcı önlemler alması ve bu tarz üzücü hadiselerin tekrar cereyan etmesinin önüne geçilmesine katkı sağlamalarıdır.