BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.440,72
HABER /  MAGAZİN

Müslüm Baba son anında parasız kalmış

Müslüm Gürses hastaneye yatmadan önce çok düşünmüş. Zira özel sigortası olmadığı için özel bir hastanenin parasını ödeyecek durumda değilmiş.

Abone ol

Müslüm Gürses, özel sağlık sigortası olmadığı için lüks bir hastaneye yatmaktan çekinmiş; endişesini menajeri Nevzat Takmaz'a "Ya hesap boyumuzu aşarsa" diye dile getirmiş!

Müslüm Gürses'i ölüm anına kadar yalnız bırakmayan menajeri Nevzat Takmaz "O incelikleri olan, her şeyi düşünen özel biriydi" dediği sanatçıyla ilgili ilginç bir detayı aktardı.

Takmaz; ünlü sanatçının 4 ay önce hastaneye yatacağı dönemde, aralarında hastane masrafları konusunda sohbet yaşandığını anlattı.

"GÜRSES MİSAFİRİMİZDİR"

Gürses, özel sağlık sigortası olmadığı için endişelenmiş ve lüks bir hastenede yatmaktan çekinip "Hesap boyumuzu aşmasın Nevzat" demiş.

Takmaz, daha önceden de kontrole gittikleri Memorial Hastanesi'nin hocalarıyla görüşmüş. "Misafirimiz olun" sözünün ardından Gürses, tedavi olmak için hastaneye yatmayı kabul etmiş.

HASTANE BORCUNU KİM SİLDİRDİ?

Müslüm Gürses'in yaklaşık 4 ay süren tedavi sürecinde hastane masrafı 1 milyon liraya kadar çıkmış. Başbakan Erdoğan onu hasta yatağında ziyaret ettiğinde bunu öğrenince hemen devreye girmiş ve borcunu sildirmiş.