BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,85
ALTIN 2.419,49
HABER /  GÜNCEL

Müjde gizli formülü açıkla

Eğer Müjde Ar formülü açıklarsa dünya çok büyük bir zehirden kurtulacak. Ar da çok büyük dua alacak...

Abone ol

1İNTERNETHABER / Nur Akman

Müjde Ar kendi programında sigarayı bıraktırmak için gizli bir formülü olduğunu söyledi.

 TEOMAN NEDEN ANTİ DEPRESAN KULLANIYOR?
Bol kahkalı ve eğlenceli geçen program boyunca Teoman'ın tanınandan daha "konuşkan" olduğu ortaya çıktı. Ancak öğrendiğimiz tek şey bu değildi. Teoman özellikle de kış aylarında anti depresanlardan yardım aldığını itiraf etti. Bunun üzerine masada bulunan diğer sanatçılar da, Müjde Ar ve Pınar Kür de, zaman zaman anti depresan kullandıklarını söylediler.
Teoman'ın anti depresan kullanmasını "anti sosyal bir insan olarak yalnızlıktan kurtarıyor beni" diye açıkladı. "Çok rahat ilişki kuramıyorum. O yüzden de anti depresanlar bana iyi geliyor" dedi. .

Müjde Ar'ın, Çiğdem Anad, Pınar Kür ve Aysun Kayacı ile birlikte sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol" programının konuğu Teoman'dı.

"3 GÜNDE SİGARAYI BIRAKTIRIRIM"

Teoman'ın sigara içtiğini öğrenen Müjde Ar "bana gel sana 3 günde sigarayı bıraktırırım" dedi.

Bu konuda oldukça iddialı görünen Ar daha 3 gün önce gazeteci bir arkadaşına sigarayı bıraktırmış...

DOĞRU NEFES AL SİGARAYI BIRAK

Müjde Ar'a göre sigarayı bırakmak oldukça kolay bir iş. "Bu kadar basit bir olay neden bu kadar büyütülüyor, anlamıyorum" diyor. Formülün detayları vermese bile Teoman'a yapacaklarını anlatırken bazı ipuçları ediniyoruz...

Teoman'a "Sabah kalkacaksın, benim istediklerimi yiyeceksin. Benim söylediğim nefes alma tekniğini öğreneceksin ve uygulayacaksın" dediğine göre, sigarayı bırakmanın formülü bir yeme içme diyeti ve doğru nefes alma gibi görünüyor...

Şimdi gözler Müjde Ar'a çevrildi. Bu formülün tamamını açıklasın ki, insanlık da en büyük zehirden kurtulsun...