BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,21
ALTIN 2.247,24
HABER /  GÜNCEL

Müjde Ar'ın kardeşi oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti

Son dakika haberi.. Ünlü oyuncu Müjde Ar'ın kendisi gibi oyuncu kardeşi Mehtap Ar hayatını kaybetti. Mehtap Ar, akciğer kanseri ile mücadele ediyordu.

Abone ol

Oyuncu Müjde Ar'ın kendisi gibi oyuncu kardeşi Mehtap Ar, tedavi gördüğü hastanede 64 yaşında hastanede hayata gözlerini yumdu. Geçtiğimiz aylarda akciğer kanseri ile mücadele eden sanatçı Mehtap Ar’ın hayatını kaybettiği bilgisi yakınlarını yasa boğdu. Sanatçı dostları üzüntülerini Twitter’dan paylaşım yaparak dile getirdi.

“Şuan direniyor ama çok fazla reaksiyon alamıyoruz” demişti

2 yıldır akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören oyuncu Mehtap Ar, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Mehtap Ar’ın son durumu hakkında geçtiğimiz Ocak ayında bilgi veren kardeşi Müjde Ar “şuan direniyor ama çok fazla reaksiyon alamıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

İki buçuk yıldır akciğer kanseri tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılan oyuncu Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar hayatını kaybetti.

Mehtap Ar kimdir?

Mehtap Ar, 6 Nisan 1957 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Ünlü şarkı sözü yazarı Aysel Gürel ile Tercüman Gazetesi muhabirlerinden Vedat Akın‘nın (Ebrem) kızıdır. Müjde üç yaşındayken Aysel’le baba Vedat Akın (Ebrem) ayrıldı. Ayrıldıklarında annesi Mehtap Ar’a hamile idi.

Ablası Müjde Ar da sinema oyuncusudur. Ablası ile birlikte dedesinin yanında büyüdü. 2000 yılında “Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu” adı ile çocuk tiyatrosu kurdu, turnelere çıkarak Anadolu’yu dolaştı. Mehtap Ar, ilk evliliğini 17 yaşında tiyatrocu biri ile yaptı. Kısa sürede boşandı. Mehtap Ar’ın ikinci evliliğinden Söz Ar adında bir oğlu vardır.