BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.398,45
HABER /  MEDYA

Müjdat Gezen 'Zaman'a destek' verdi mi vermedi mi?

Sanatçı Müjdat Gezen Zaman gazetesine kayyım atanmasıyla ilgili Twitter'dan açıklamalar yapıp Zaman'a destek çağrısında bulundu mu?

Abone ol

Müjdat Gezen, Zaman'a kayyun atanması kararı sonrası "Zaman Gazetesi'ne sessiz kalmayalım" çağrısı yaptığı iddialarını yalanladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Feza Yayıncılık A.Ş. bünyesinde bulunan Zaman gazetesine İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından kayyım atanmasına tepki gösteren Türk sinemasının usta ismi Müjdat Gezen dün en çok konuşulan isimlerden biriydi.

Twitter'da karara olan tepkisini attığı mesajlar ile dile getiren Gezen'inda ''Zaman Gazetesi'ne sessiz kalmayalım'' çağrısı yaptığı iddia edilmişti.

Müjdat Gezen, Zaman gazetesinin manşetinde de kendine yer bulan açıklamalarında iddiaya göre şöyle demişti:

Zaman gazetesi'ne yapılanlara tepki göstermekle cemaatci veya darbeci olmazsın. Olsan olsan, sadece "insan" olursun. "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye yaşattığınız yılanların bir sonraki hedefi siz olursunuz". Zaman Gazetesi'ne sessiz kalmayalım!

O MESAJLARI YALANLADI

Sanatçı Müjdat Gezen Zaman gazetesine kayyum atanmasıyla ilgili Twitter'daki bir hesaptan yapılan; "Zaman gazetesi'ne yapılanlara tepki göstermekle cemaatci veya darbeci olmazsın. Olsan olsan, sadece "insan" olursun!" açıklamalarının kendisine ait olmadığını belirtti.

HESABIM YOK

Müjdat Gezen Çağdaş Ses'ten Erman Çimen'e yaptığı açıklamada sosyal medyada herhangi bir hesabı olmadığını belirterek "Böyle bir açıklamam yok.. Ayrıca ne Twitter'da ne de Facebook'da bir hesabım bulunmuyor. Bu haberleri ilk defa sizden duyuyorum" diye konuştu.