BIST 10.046
DOLAR 32,35
EURO 34,60
ALTIN 2.380,07
HABER /  MAGAZİN

Muhteşem Yüzyıl'ın sultanları eğlendi

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde iki sultanı canlandıran Nur Aysan ve Selma Ergeç, Asmalımescit'te eğlendi.

Abone ol

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde iki sultanı canlandıran Nur Aysan ve Selma Ergeç, Asmalımescit'te eğlendi. Gözler 'Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'yi aradı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Mahidevran Sultan' ve 'Hatice Sultan' karakterlerini canlandıran Nur Aysan ile Selma Ergeç önceki gece Asmalımescit'te eğlendi. Berrak Tüzünataç'ın da eşlik ettiği iki genç oyuncu, eğlendikleri mekandan kol kola çıktı. 'Muhteşem Yüzyıl' yayınlandığı saatlerde geçmişten günümüze gelmiş gibi duran iki oyuncu, çevredeki vatandaşların da meraklı bakışlarıyla karşı karşıya kaldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen ikili, gazetecilerin sorularını yanıtlamadı. Nur Aysan ile Selma Ergeç'in yanında 'Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin bulunmaması ise dikkati çekti.

SHOW TV'nin rekortmen dizisi 'Muhteşem Yüzyıl' önceki gece yayınlanan bölümüyle yine zirveye oturdu. Dizi tüm kişilerde 17,3 reyting, 39,8 izlenme payına ulaştı. Dizi asıl rekorunu ise AB'de kırdı. 'Muhteşem Yüzyıl' AB kategorisinde 24,4 reyting, 57,3 izlenme payına ulaştı. Dizinin özeti bile ikinci oldu.