BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Muhteşem Yüzyıl'dan reklamlara!

Dove, şampuanlarının Türkiye’deki yeni reklam filminde hedef kitlesine, Muhteşem Yüzyıl’ın beğeniyle izlenen bir oyuncusu ile sesleniyor

Abone ol

Dove, yenilenen şampuan ve saç bakım ürünlerinin reklam filmi ile ekranda boy göstermeye başladı. Marka, hedef kitlesine TV'de popülaritesi giderek artan ve sevilen bir kadın oyuncu Nur Aysan ile ulaşmaya çalışıyor.

Aşk-Memnu'da kendisini gösteren, Muhteşem Yüzyıl'da ise hayran kitlesini artıran Nur Aysan, reklamda kendisini oynuyor. Yoğun temposu içerisinde Dove ürünlerinin kendisine ve güzelliğine katkısına dikkat çeken Aysan, doğal güzelliği ve neşeli tavrıyla dikkat çekiyor.

REKLAMCILARIN GÖZÜ TV DİZİLERİNDE

TV dizilerinde beğeniyle izlenen ve sevilen karakterlerin reklam filmlerinde rol alması, son yıllarda çok daha sık karşılaştığımız bir uygulama. TV dizilerinin popülaritesi arttıkça, reklam dünyasının bu alana ilgisi de arttı. Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin ardından Nur Aysan da bu furyaya katıldı. Özellikle kadınları hedefleyen Dove, yine kadınların ilgiyle takip ettiği ve sevdiği Nur Aysan'a reklam filminde yer vererek, TV dizileri ile reklam dünyası arasındaki güçlü bağın bir kez daha altını çizdi.