BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,15
ALTIN 2.466,14
HABER /  MAGAZİN

Kıvanç Tatlıtuğ'a nazar değdi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Atatürk Havalimanı'nda tekerlekli sandalye ve koltuk değnekli olarak görüntülendi.

Abone ol

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ"Titanik" ve "Avatar" filmlerine de imza atan Oscar'lı yönetmen James Cameron'ın yapımcılığını üstlendiği "Sanctumö filminin Los Angeles'taki galasına gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda tekerlekli sandalye ve koltuk değnekli olarak görüntülendi. Tatlıtuğ,gazetecilere basketbol oynarken bağlarının koptuğunu söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ, yönetmen James Cameron'ın yapımcılığını üstlendiği 'Sanctum' filminin galası için Los Angeles'daki galasına Lufthansa Havayolları'nın tarifeli uçağı ile Münih aktarmalı Amerika'ya gitti. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde eşofmanı ve koltuk değneğiyle gelen Tatlıtuğ, birkaç gün önce basketbol oynarken ayak bağlarının koptuğunu söyledi. Los Angeles'taki galanın ardından özel bir davete de katılacağını anlatan Tatlıtuğ, herhangi bir film çekimine ilişkin teklif almadığını söyledi.

Tatlıtuğ, hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi. Pasaport işlemlerini yaptırmasından sonra ünlü oyuncu, tekerlekli sandalyeye alınarak uçağa götürüldü. Tatlıtuğ, James Cameron'ın yapımcılığını üstlendiği, Türkiye'de ve tüm dünyada 4 Şubat'ta vizyona girecek "Sanctumö adlı filmin galasına özel olarak davet edildi. 27 Ocak'ta Los Angeles'ta düzenlenecek galaya katılacak olan ünlü oyuncu, Cameron'la hem de dünya yıldızlarıyla tanışma fırsatını bulacak. Cameron'ın, başta "Gümüşö, "Aşk-ı Memnuö ve "Ezelö dizileri olmak üzere Tatlıtuğ'un rol aldığı yapımlardan görüntüler istediği öğrenildi.