BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.296,55
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. yeni bölüm fragmanı Ahmed sırrı öğreniyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Sultan Ahmed, Handan ile Derviş Paşa arasındaki ilişkiyi öğrendi. Handan, Kösem'den kurtulmak için onu zehirledi. Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Hümaşah Sultan'ın saraya gelmesiyle Kösem'in planları altüst oldu. Sultan Ahmed, Derviş Paşa'nın sakladığı sırrı öğrendi. Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kösem’e saldıran Handan köşeye sıkışıyor. Kösem, Handan’ı gerçekleri Ahmed’e söylemekle tehdit ediyor. Kösem’in tehdidine boyun eğmeyen Handan ve Derviş sırlarını bilen herkesi ortadan kaldırmaya karar veriyor. Haremde yer yerinden oynuyor. Handan ve Derviş, tüm kanıtları yok ettiklerini düşünürken hiç ummadıkları birinin müdahalesi her şeyi alt üst ediyor. Sultan Ahmed, Derviş Paşa hakkındaki gerçeği öğreniyor.

Aradıkları kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğrenen Bülbül, Safiye Sultan’a gerçekleri anlatan bir mektup yazar. Ancak bu mektup hiç ummadığı birinin eline geçer. Ailesiyle buluşacağı için heyecanla Selahaddin Dede’nin yanına giden İskender, büyük bir şok yaşıyor.

Derviş’in ihanetiyle büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Ahmed’i zor bir karar bekliyor. Bir hükümdar gibi davranıp ölüm fermanını mı verecek yoksa babası gibi gördüğü Derviş’e duyduğu sevgi bu ihanete üstün mü gelecek? 

Kösem’i kanlar içinde yerde bulan Hümaşah, soluğu Ahmed’in yanında alıyor. Duydukları karşısında şaşkına dönen Ahmed, endişeyle Kösem’in gözlerini açmasını bekliyor. Kösem kendine geldiğinde anlattıkları Ahmed’i derin bir şüpheye sürüklüyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 17. SON BÖLÜM ÖZETİ

Handan Sultan ve Derviş Paşa arasındaki gizli ilişkiyi öğrenen Halime Sultan, haremi birbirine kattı. Halime’nin oyunuyla Kösem ve Handan karşı karşıya geldi. Kösem, Derviş Paşa’nın sonunu getirecek kanıtın peşine düştü ve gördükleri karşısında büyük bir şoka uğradı.

Safiye Sultan kız kulesinde hapis hayatı yaşarken, tek umudu kızı Hümaşah Sultan saraya geldi. Onun gelişi sarayda dengeleri değiştirdi. Kösem’in sarayda baş etmesi gereken yeni biri var artık. Üstelik bu kez asil kandan bir sultan.

İskender, ailesinin izini bulmaya çalışırken, saraydan biri kayıp şehzade hakkındaki gerçeği öğrendi. Zülfikar ve Kösem’in kendisinin peşinde olduğunu anlayan Derviş Paşa tehlikeli bir hamle yaptı.

Şehzade Mustafa’nın anne özlemi gitgide arttı. Kösem, ilk kez Sultan Ahmed’in emrini hiçe sayıp bir karar aldı. Ancak felaketle sonuçlanan bu karar onu hiç beklemediği bir gerçekle yüzyüze getirdi. Kösem’in sırrını bildiğini öğrenen Handan Sultan, paniğe kapılıp korkunç bir hata yaptı. Bu hataya öyle biri şahit oluyor ki Handan Sultan geri dönülmez bir yola girdi.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 17. BÖLÜM SON SAHNE