BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Erdoğan'ı devireceğiz diyen Cemil Bayık'a yanıt

Ertuğrul Özkök bugünkü yazısında AK Parti ve Erdoğan'ı devireceklerini söyleyen terör örgütü PKK yöneticisi Cemil Bayık'a seslendi.

Abone ol

Temel hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin çökertmek olduğunu söyleyen Bayık'a tepkiler çığ gibi.

İngiliz Times gazetesine konuşan KCK Eş Genel Başkanı ve bölücü terör örgütü PKK lideri Cemil Bayık'a bir yanıt da Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ten geldi.

Ankara patlamasında karnındaki bebeğiyle ölen kadını hatırlatan yazar, yazısında Bayık'a "Doğmamış bebek katili"  lakabını taktı.

Bayık'ın “Tayyip Erdoğan’ı ve AKP’yi çökertinceye kadar devam edeceğiz” sözlerini "Doğmamış bebek katili dur ve dinle" başlıklı köşesinde yorumlayan Özkök, yazısına böyle devam etti:

EN KIZANIMIZ BİLE "HADİ LAN DER" SANA

"Demokrasiyi öyle getirecekmişsin bize...

Hoop dur orda...

En öfkeli Erdoğan muhalifinden bile bir yoldaş çıkmaz senin gibi bebek kefeni ile dolaşan bir caniye...

Erdoğan’a en kızanımız bile “Hadi lan” der sana...

Bak dağdaki adam...

Ortada bir kan davası varsa eğer...

Yerde bırakılmayacak bir kan, hesabı sorulacak bir cinayet varsa...

O da Ankara’da katlettiğin çocuklarımızın kanıdır...

Bil ki, çok iyi bil ki...

Bırakmayız o çocukların kanını senin yanında..."

Öte yandan Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi de Cemil Bayık'ın deli saçması açıklamalarını köşesinde böyle değerlendirdi:

AĞZINI ÇALKALA

"Demokrasi kim sen kim? Sen doğmamış bebekleri katleden bir terör örgütünün liderisin. Her gün verdiğin katliam emirleriyle insanların hayatını sona erdiriyorsun.

Önce sen kan damlayan ellerini yıka da öyle ağzına al demokrasiyi.

Önce sen kan damlayan ağzını çalkala da öyle ağzına al Erdoğan'ı.

Sen 16 yaşındaki Destina Peri'nin, Gazi Üniversitesi öğrencisi Sümeyra Çakmak'ın, lise öğrencisi Mehmet Emre Çakar'ın, Feyza Acısu'nun, Ozan Can Akkuş'un ve daha ismini sayamayacağım birçok insanın katilisin."