BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı Kösem büyük sırrı öğreniyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Safiye Sultan ve Şehzade Mustafa hakkında ne karar verildi? Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yine sarayda yer yerinden oynayacak. Kösem, Derviş Paşa'nın aslında kim olduğunu öğrenecek. İşte İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölüm detayları...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 16. BÖLÜMDE NE OLACAK?

Sultan Ahmed, Şehzade Mustafa için kararını veriyor. Şehzade Mustafa’ya giden cellatlar şok edici bir manzarayla karşılaşıyor. Şehzade Mustafa büyük bir mucize yaşıyor.

Safiye Sultan, kendisini bekleyen sona doğru yürüyor. Sultan Ahmed’in Safiye’ye verdiği ceza herkesi şaşkına çeviriyor. Kösem’in başına buyruk hareket etmesi Handan’ın tepkisini çekiyor. Handan Sultan, Kösem'e karşı Cennet Kalfa'yı tarafına çekmeye çalışıyor.

Derviş Paşa, Mehmed Giray’ın ölüm emrini veriyor. Kösem öyle bir şey öğreniyor ki sarayda tehlike çanları çalmaya başlıyor. Mehmed Giray, Kösem'e Derviş Paşa ile ilgili gerçekleri açıklıyor. Kösem farkında olmadan büyük bir tuzağa doğru çekilirken, Halime Derviş Paşa’nın sonunu getirecek sırrı öğreniyor.

Savaş meydanlarında cesurca savaşan İskender, payitahta dönüyor. Gelir gelmez tehlikeli bir maceranın içine düşüyor.

Sultan Ahmed’in sadaret mührünü kime vereceği merak konusu oluyor. Kuyucu Murad Paşa ve Derviş Paşa arasında vezir-i azamlık için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Handan Sultan, Derviş’in vezir-i azam olmasını isterken, Kösem ise Kuyucu Murad Paşa’yı destekliyor. Sultan Ahmed’in verdiği karar herkes için sürpriz oluyor.

Halime ise Handan Sultan ile Derviş Paşa arasındaki yakınlıktan şüpheleniyor. Handan’ı takip eden Menekşe, hanedanı derinden sarsacak bir sırra tanık oluyor

Kösem’in zaafını öğrenen Nasuh, ona büyük bir tuzak kuruyor. Kösem, bu tuzaktan kurtulmaya çalışırken, karşısına sürpriz biri çıkıyor. 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 16. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Sultan Ahmed'e darbe yapan Safiye Sultan'a karşı Kösem, şehzadelerin hayatını kurtarmak için canı pahasına savaştı. Safiye Sultan, oğlunun taht hayalini kuran Halime Sultan'ın öldürülmesi emrini verdi. Safiye Sultan, şehzade Mustafa'yı tahta çıkarmak istedi ama Kösem, şehzadeyi saraydan kaçırdı.

Halime Sultan'ın kızı Dilruba Sultan, Kösem'i askerlerin eline teslim etti. Yakalanan Kösem Sultan hakkında Safiye Sultan idam kararı verdi. Kösem, Bülbül Ağa sayesinde canını kurtardı.

Şehzade Mustafa tahta çıkacağı sırada Sultan Ahmed saraya geldi. Ahmed'den kaçan Safiye Sultan zehir ile intihar etmek üzereyken Sultan Ahmed tarafından yakalandı.

Sultan Ahmed, Şehzade Mustafa ve Safiye Sultan hakkında idam kararı verdi. Şehzade Mustafa ve Safiye Sultan'ın akıbeti gelecek bölüm belli olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 15. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ