BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,71
HABER /  DÜNYA

Eşiyle çektiği çıplak görüntüler öğretmeni yaktı!

ABD'de öğretmenlik yapan kadın, öğrencisinin telefonunu çalıp çıplak fotoğraflarını internette paylaşmasının ardından istifaya zorlandı.

Abone ol

ABD'nin Güney Carolina bölgesinde öğretmenlik yapan bir kadın, öğrencisinin telefonunu çalıp çıplak fotoğraflarını sınıftaki diğer arkadaşlarıyla ve internet ortamında paylaşmasından sonra istifa etmeye zorlandı.

Leigh Anne Arthur isimli bir öğretmen, kimliği belirtilmeyen bir öğrencisinin kocası ile çekmiş olduğu yarı çıplak fotoğraflarını arkadaşları ile paylaşmasından sonra okul yetkililerinin kendisinden istifa etmesini istediğini söyledi.

OKUL MÜDÜRÜ ÖĞRETMENİ SUÇLADI

Okul yetkilisi David Eubanks ise,13 yıllık öğretmenin sınıftan çıktığı zaman telefonunu kilitlemeden masasının üzerine koymasının öğrencilerin çıplak fotoğraflarına kolaylıkla erişmesine neden olduğunu ve bu yüzden öğretmenin suçlu olduğunu söyledi. Ayrıca öğretmenin bu hareketinin öğrencilerin suçu işlemesinde etkili olduğunu da ekledi.

''HESAP GÜNÜ YAKLAŞIYOR''

Mağdur öğretmen, olayda bir kabahatinin olmadığını ve öğrencinin okuldan atılması gerektiğini söyledi. Okul Eubanks ise, öğretmenin çıplak fotoğrafını paylaşan öğrencinin disipline verilip verilmeyeceğini konusunda emin olmadığını belirtti.

Öte andan fotoğrafı paylaşan öğrencinin, öğretmenine ''hesap günü yaklaşıyor'' dendiği kaydedildi.