BIST 10.020
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.431,94
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı Kösem ölecek mi?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Safiye Sultan, Kösem'in idamına karar verdi. Kösem ölecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 15. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Kösem Sultan, şehzadeleri kurtarabilecek mi? Safiye Sultan'ın idamına karar verdiği Kösem ölecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanında, suikastten kurtulan Sultan Ahmed, Saray’a dönüyor. Kösem Sultan, Safiye Sultan’a esir düşüyor. Safiye Sultan, Kösem’in idam edilmesi emrini veriyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 15. bölüm fragmanı:

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 14. BÖLÜM NELER YAŞANDI? - SON BÖLÜM ÖZETİ

Zindana atılan Derviş Paşa, Sultan Ahmed'in hükmünü bekliyordu. Ahmed'in Derviş hakkında verdiği karar herkesi şok etti. Safiye Sultan kızının hayatından endişe ederken, Ahmet, Fahriye Sultan ile büyük bir hesaplaşma yaşadı ve Sultan Ahmed, Fahriye'nin idamına karar verdi.

Kösem, Safiye’yi yalnız bırakmak için Bülbül ağayı Harem-i Humayun'a aldı. Bülbül ağa ise bunu bir fırsata çevirir ve Kösem’i adım adım takip etmeye başladı. Ancak tuzağa çekildiğinin farkında değildi. Odasının duvarında gizli bir delik bulan Kösem, Safiye Sultan'a son bir darbe vurmak için harekete geçti. 

Safiye Sultan ise Sultan Ahmed'in sefere çıkmasını bilerek saraya baskın verdi. Kösem, Safiye’nin gizli hazinesini bulmak için saraydan ayrılmıştı. Baskın sırasında sarayda olmayan Kösem, evladının cenderesine düştü.

Sefere çıkan Sultan Ahmed'e ise suikast düzenlendi. Sultan Ahmed ölümün kıyısına gelirken, Safiye Sultan şehzade Mustafa’yı tahta geçirmek için saraya geldi.