BIST 9.096
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını veren şifresiz kanallar

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar listesinde idman tv ve az tv yok. Saat 18.00'daki Fenerbahçe maçını Tivibuspor yerine Avrupa kanallarından frekanslarını ayarlayarak şifresiz izleme imkanı var.

Abone ol

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçını Tivibu Spor yayınlarken şifresiz veren kanallar listesinde bu kez azeri kanalları İdman TV ve AZ TV yer almıyor. Peki Lokomotiv Moskova maçını şifresiz hangi kanallar veriyor ve frekansları nasıl? Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçını şifresiz yayınla canlı izleyebileceğiniz frekans bilgilerini internethaber.com sitesi sizin için hazırladı.

Lokomotiv Moskova 'yı ilk maçta 2-0 mağlup eden Fenerbahçe 'nin maçı saat 18.00'da başlayacak. Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını uydudan frekans ayarını girerek izleyebileceğiniz gibi internetten de şifresiz izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova maçını veren kanalları sizin için listeledik ve frekansları ile frekans ayarlarını nasıl yapacağınızı internethaber.com sitesi olarak ayrıntılı olarak hazırladık.

LOKOMOTİV MOSKOVA FENERBAHÇE MAÇINI VEREN KANALLAR

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını Tivibu Spor kanalı verecek. Tivibu Spor abonesi olmayanlar ise Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını veren Avrupa kanallarının frekanslarını girerek şifresiz izleyebilecek. İşte Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçını şifresiz veren kanallar listesi;
Arena Sport 3 HD (cro)
Arena Sport 4 (serbia)
beIN Sports Max 4 / HD (france)
beIN Sports MENA 2 HD
BNT HD bul
BT Sport 2 / HD
Dolce Sport 1 / HD
EuroSport Polska / HD
Fox Sports 2 HD (nederland)
Futbol 1 (ukraine)
NTV + sport
OTE Sport 4 HD
Setanta Ireland
Sport 1 (israel) / HD
Sport TV2 (portugal) / HD
SuperSport 5 (za) / HD
Tivibu Spor 1 / HD

FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLARIN FREKANSLARI

Fenerbahçe Lokomotiv moskova maçını veren kanallar arasında Türk izleyicisinin alışkın olduğu İDMAN TV ve Az TV  yer almıyor. Onun yerine maçı Arena Sport ya da beIN Sports kanallarını kullanabilirsiniz. Bu kanalları uydu frekanslarını ayarlayarak Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçını canlı yayında şifresiz izleyebilirsiniz.

ARENA SPORT FREKANSI (Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı şifresiz canlı)

Eutelsat 16E uydusu
Frekans:11512 H 30000
10911 V 27500 Polsat

beIN Sport Max 4 HD (France) frekansı (Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı şifresiz canlı)

Uydu Adı : Hotbird 13D
Frekansı : 12.577 H
Sembol : 27500
Fec : 3/4

beIN Sport Mena 2 HD frekansı (Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı şifresiz canlı)

Uydu Adı : Eutelsat 25B
Frekansı : 11.565 H
Sembol : 27500
Fec : 2/3

Fox Sports 2 Hd frekansı (Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı şifresiz canlı)

Uydu Adı : Astra 3B
Frekansı : 12.188 H
Polarizasyon : 27500
Fec : 2/3

BT SPORT 2 HD (Lokomotiv Moskova FENERBAHÇE MAÇI CANLI)
Bt Sport 2 Frekansı :
Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4
Polarizasyon: (V) Dikey

SKY SPORT 5 (Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı şifresiz canlı)
Sky Sport 5 Frekansı
Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

LOKOMOTİV MOSKOVA FENERBAHÇE MAÇI BİLGİLERİ

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak. Futbolseverler, Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçının canlı anlatımını internetspor.com sitesinden de takip edebilecek.

Lokomotif Stаdı’ndа oynanacak karşılaşma bu akşam saat TSİ 18. 00’dа başlayacak. Ülker Stadyumu’nda oynanan ilk maçta Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan golleri 18 ve 72. dakikalarda Brezilyalı Josef de Souza atmıştı.

FENERBAHÇE - LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI 11'LERİ

Lokomotiv Stadı’nda TSİ 18.00’de oynanacak maçta Kruzliak’ın yardımcılıklarını Skovakya’dan Martin Balko ve Tomas Somolani’nin yapacağı ifade edildi. İlave yardımcı hakemliğini ise Peter Kralovic ile Mario Vlk’nin yapacağı karşılaşmada Tomas Mokos’un dördüncü hakem olarak görev alacağı bildirildi.

Bu karşılaşmaya Fenerbahçe; Fabiano, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, De Souza, Nani, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Robin Van Persie ilk 11 ile çıkacağı tahmin ediliyor.

Ev sahibi Lokomotiv Moskova ise; Guilherme, Yanbaev, Pejcinovic, Durica, Denisov, N'Dinga, Tarasov, Samedov, Manuel Fernandes, Kasaev ve Skuletic ilk on biri ile sahada ki yerini alması bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA'DA 202. SINAVI

Avrupa'da 41. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 201 maçın 72'sini kazanırken, 41 kez rakipleriyle berabere kalıp, 88 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 250 gol gönderirken kalesinde 303 gol gördü. 

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

İlk maçtan avantajlı sayılabilecek bir skorla ayrılan sarı lacivertliler, alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayan taraf olacak. 3-1, 4-2, 5-3 gibi Lokomotiv Moskova galibiyetlerinde de "deplasman golü" kuralı nedeniyle temsilcimiz Fenerbahçe tur atlayacak.

Lokomotiv Moskova'nın maçı en az 3 farkla kazanması halinde sarı lacivertliler Avrupa'ya veda edecek. 90 dakika Rus temsilcisinin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanırsa 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatma dakikalarında da 2-0'lık sonuç değişmezse tur atlayan ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

LOKOMOTİV MOSKOVA HALA UMUTLU

Igor Cherevchenko bugün oynanacak maç öncesi Lokomotiv Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Slovak futbolcusu Jan Durica ile katıldı.   İlk maçta Fenerbahçe'nin 2-0'lık skorla avantaj yakaladığını belirten Rus teknik adam "Fenerbahçe'nin 2-0'lık avantajı var ama bunu kapatmaya çalışacağız. Şansımız var. Fenerbahçe bunu kendi sahasında başardı, biz de başarabiliriz. Takımımın psikolojisi çok iyi. Fenerbahçe'nin 2-0'lık avantajını yarın kapatmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kadıköy'deki ilk karşılaşmaya kadar uzun süre resmi maç oynamadıklarını hatırlatan Cherevchenko "Fizik kondisyon sorunumuz yok. Fenerbahçe'nin şu anda ligi devam ediyor. Biz resmi maç oynamıyorduk. Bunun farkı ortaya çıktı. Futbolcularımla konuştum. Fizik kondisyonlarında bir sıkıntı yok" değerlendirmesinde bulundu.  Slovak futbolcu Durica ise bugünkü rövanşın ilk maça benzemeyeceğini ve tur için şanslarının olduğunu kaydetti.

LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇINDA VAN PERSIE OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira, henüz maç 11'ini netleştirmezken, sarı lacivertli taraftarların merak ettiği konulardan biri de Van Persie-Fernandao arasında yapılacak tercih. Pereira, Süper Lig'de geride kalan 22 maçta iki forvetine de yirmi birer maçta şans tanıdı.  Takımı sahaya genelde tek forvetle süren Pereira, Fernandao'ya 16, Van Persie'ye ise 11 maçta ilk 11'de görev verdi. Van Persie, aldığı süre göz önünde bulundurulduğunda gol yollarında Fernandao'dan daha etkili oldu. Ligde bin 16 dakika süre alan ve 9 golü bulunan Van Persie, 112 dakikada bir fileleri havalandırmayı başardı.

Fernandao ise Van Persie'den bir gol daha fazla kaydetmesine rağmen aldığı süreye bakıldığında Hollandalı yıldızın gerisinde kaldı. Fernandao bin 380 dakika görev yaparken 138 dakikada bir gol attı.