BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,84
ALTIN 2.433,01
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Muhterem Memiş adaylığını açıkladı

AK Parti Ataşehir meclis üyesi Muhterem Memiş, belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Abone ol

Muhterem Memiş’in Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde verdiği kahvaltıya mahalle muhtarları, İstanbul İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri, Ak Parti Ataşehir belediye başkan aday adayları, Giresun federasyonu Başkanı Hasan Turan, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Gürbüz Ekinci ve kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

Giresun Federasyonunun da yoğun bir şekilde desteklediği Memiş yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Siyaset topluma hizmetin en önemli unsurlarındandır. Belediyeler siyasetin hizmet yürüttüğü araçlardır. Ataşehir Belediyesi kolay hizmetleri kendisine görev kabul etmiş, asıl meselelerin üzerine gitmemiştir. Planlama gibi bir eksik Ataşehir’de maalesef giderilmemiş, vatandaşların önü açılmamıştır. Yerinde dönüşüm vaat eden belediye hiçbir mahallede bunu sağlayamamıştır.”

Ataşehir’de tapu ve mülkiyet sorunlarının çözülmediğini söyleyen Memiş; “Yeni Çamlıca ve İçerenköy Mahallelerin sorunları önümüzde durmuyor mu? İmar Komisyonunda görev yaptığım dönemlerde gelen vatandaşların hiçbir sorunu çözülmedi. Vatandaşların hayatı bloke edilmiş bir durumla karşı karşıyayız. İnsan hayatından daha değerli bir şey var mı?” dedi.

Ataşehir Altınşehirdir

Ataşehir arazisinin oldukça uygun bir coğrafi yapıya sahip olduğunu söyleyen Memiş sözlerine şöyle devam etti. “ Eğer kıymetini bilirsen Ataşehir aslında altın şehirdir. Altının değerini sahipleri yaşaması gerekir. Ataşehir’in iki yüzü var. Aradaki farklılıkların giderilmesi gerekir. Belediyenin ortaya koyması gereken vizyon budur.Belediye başkanının Ataşehir’in dertleri ile dertlenmesi gerekir. Bu farkı ortaya koyabilme adına, sizlerden gördüğüm ilgi ve destekten cesaret alarak, samimiyetle, gayretle, inanarak, Ataşehir’de seçimi kazanacağıma inanarak AK Partiden Ataşehir belediye başkan aday adayı oldum. Yegane maksadım bana görev verilirse millete hizmet etmek, milletle hizmetin hazzını yaşamaktır.Yegane gayem budur. Tabi ki önemli olan Ataşehir’de AK Partili bir belediyenin vizyonunu iktidara taşımaktır. Almış olduğum parti terbiyesiyle hangi arkadaşım göreve laik görülürse sonuna kadar arkasında duracağımı da belirtmek isterim” diyerek kahvaltıya katılan belediye başkan aday adaylarıyla birlikte objektiflere poz verdiler.