BIST 10.929
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.499,07
HABER /  GÜNCEL

Mühendise niye çektin dayağı

Belediyenin 'sıradışı' mühendisi. Onlara göre düzeni o bozuyor. Son hareketi ile çalışanları çıldırttı. Ne mi yaptı?

Abone ol Samsun'un Gazi beldesinin belediye çalışanları, mesai saatinde tavla oynarken kendilerini görüntüleyen mühendisi dövdü. Kendisi de belediyede çalışan mühendis yedi gün iş göremez raporu aldı. Ertesi gün belediye önünde açıklama yapmak isterken yine saldırıya uğradı.

Mühendisin çektiği görüntülerde, Samsun'un Gazi beldesinin belediye çalışanlarının mesai saatinde tavla turnuvası düzenliyor. Turnuvanın ödülü ise 500 YTL.

Belediye'nin Fen İşleri Müdürlüğü'nde çalışan inşaat mühendisi Celal Abdullahoğlu da, olup biteni cep telefonuna kaydediyor.

Oldukça hararetli geçen turnuvanın oyuncuları, görüntülendiklerini farkedince mühendise saldırdı.

Dövülerek belediye binası dışına çıkarılan mühendis, Adli Tıp Kurumu'ndan yedi gün iş göremez raporu aldı. Kendisini dövenler hakkında da şikayetçi oldu.


Ama saldırılar devam etti. Bir gün sonra başından geçenleri açıklamak için belediye binası önüne giden mühendis bir kez daha saldırıya uğradı.

Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ise turnuvayı savundu ve "Amaç sosyal etkinlik" dedi. Başkan dövülen mühendisin de kendileriyle çok uğraştığını ve belediyenin düzenini bozduğunu öne sürdü.