BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84
HABER /  GÜNCEL

Müezzine iftira mı atıldı?

Fahri müezzinin gönül ilişkisi hastanede son buldu. İddialar inanılır gibi değil.. Ancak müezzinin yakınları başka konuştu.

Abone ol Fahri müezzinin başkasıyla evlendiğini öğrenen Sultan A. müezzini vurdu. Kendisini kandırdığını ileri süren kadının iddiasına göre müezzin ile camide ilişkiye girdiler.

Ancak müezzinin yakınları bekar olan müezzinin başkasıyla evlendiği için kadının kıskançlık yüzünden vurduğunu savundular..


Hürriyet'ten Şefik Dinç'in haberine göre Bağcılar'da, iddiaya göre Göztepe Merkez Camisi’nde fahri müezzinlik yapan Hikmet Boyraz (56), tanıştığı Sultan A.’ya (44), evlenme vaadinde bulunarak imam nikahı kıydı. Eşinden boşanan iki çocuk sahibi Sultan A., Hikmet Boyraz’ın teklifini kabul etti. İmam nikahı kıyan çift daha sonra cinsel ilişkiye girdi.

Ben evlendim

Dünkü buluşmada müezzin Hikmet Boyraz, Sultan A.’ya dört gün önce başka bir kadınla evlendiğini söyledi. Bunun üzerine Sultan A., çantasında bulunan tabancayı çıkararak Hikmet Boyraz’a iki el ateş etti. Koluna ve karnına isabet eden kurşunlarla yaralanan Boyraz, Vakıf Gureba Hastanesi’nde ameliyata alınırken, Sultan A., tabancasıyla birlikte polise giderek teslim oldu.

Müezzin odasında ilişki iddiası

Ameliyata alınan müezzinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Sultan A., polise verdiği ifadesinde Hikmet Boyraz’ın evlilik vaadiyle kendisini kandırdığı belirterek, "Eşimden ayrılmıştım. İki çocuğum var ama onlar da madde bağımlısı. Hikmet Boyraz eşinin öldüğünü ve benimle evlenmek istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Önce imam nikahı kıydık. Bir keresinde camideki müezzin odasında olmak üzere iki kez ilişkiye girdik. Sonrasında benden kaçmaya başladı. Buluştuğumuzda, bana ’Ne evlenmesi. Ben 4 gün önce başkasıyla evlendim. Sana da benim arkadaşlarımdan birini bulurum’ dedi. Ben de silahı çıkarıp ateş ettim" dedi.

Yakınları yalanladı

Müezzin Hikmet Boyraz'ın yakınları ise Sultan A.'nın iddialarını yalanladı. Sultan A.'nın eşinden ayrı yaşadığını ve hala evli olduğunu belirten Boyraz'ın bir yakını, “Kadın yalan söylüyor. Hikmet Boyraz'ın karısı yazın öldü. Sonra evlenmeye karar verdi. Sultan da onunla evlenmek istiyordu. Ama Hikmet başka bir kadınla evlendi. Kıskandığı için onu vurmuştur" şeklinde konuştu.