BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Müdürü silahla rehin aldı!

Emekli Astsubay, Uşak İl Sağlık Müdürü İsmail Alkan'ı makamında silahla rehin aldı

Abone ol

www.usakport.com  sitesinin haberine göre ebe eşinin tayinini kent merkezine aldırmak isteyen emekli astsubay Hüseyin Arslan, Uşak İl Sağlık Müdürü İsmail Alkan’a makamında silah çekti. Dr. Alkan, 15 dakika boyunca odada mahsur kaldığını söyledi

 

Uşak’ın Derbent köyüne tayini çıkan ebe eşinin merkeze alınmasını isteyen emekli astsubay Hüseyin Arslan’ın konuyu görüşmek için makamına gittiği İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Alkan’a silah çektiği iddia edildi. Kendisine silah çeken Hüseyin Arslan’ı polise şikayet eden Dr. Alkan, yaklaşık 15 dakika odasında mahsur kaldı. Makam odasına polislerin gelmesiyle dışarı çıkan Dr. Alkan, zanlıdan ve ebe eşinden şikayetçi ve davacı olduğunu söyledi. Olay yerinden polislerle birlikte uzaklaştırılan Hüseyin ve Nalan Arslan çifti, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Gözaltına alındıkları sırada gazetecilere açıklama yapan Hüseyin Arslan, “Eşimi haksız yere köye atadılar” dedi.

 

SAĞLIK MÜDÜRÜ ŞOKE OLDU!

Olayın ardından açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Alkan "bir anda sinirlendi ve bana silah doğrulttu. Yaklaşık 15 dakika odada mahsur kaldım. Olayın şokunu yaşadığım sırada polise haber verildi. Polislerin odama girişiyle dışarı çıktım” dedi. Olay sırasında ebe Nalan Arslan’ın da kendisine hakaret ettiğini öne süren Dr. Alkan, “Ebe hakkında da idari soruşturma emrini verdik. Her ikisinden de şikayetçi ve davacı olacağım” diye konuştu. Dr. Alkan, Uşak ve Isparta’da ebe sayısının fazla olduğunu ve bu yüzden atama yerlerinde problem yaşandığını sözlerine ekledi.

 

Kaynak: www.usakport.com