BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gaziosmanpaşa şehidini unutmadı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi eski başkanlarından Mustafa Yeşil, görev başındayken şehit edilişinin 8’inci yıldönümünde, mezarı başında anıldı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Yeşil, Gaziosmanpaşalının kalbinde yaşamaktadır. Ve hiç unutulmayacaktır. Bu vesileyle rahmetliye Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi eski başkanlarından Mustafa Yeşil, 2002 yılında görev başındayken şehit edilmesinin yıldönümünde mezarı başında anıldı. Anma törenine, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Yeşil’in aile fertleri, sevenleri ve belediye çalışanları katıldı.

GOP eski Belediye Başkanı Mustafa Yeşil’in, şehit edilişinin 8’inci yılında Beşyüzevler Kabristanı’ndaki mezarı başında bir anma töreni düzenlendi. GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Mustafa Yeşil’in görevi başında halka hizmet için canını feda etmiş nice şehitlerimizden birisi olduğunu belirterek, “Yeşil, Gaziosmanpaşalının kalbinde yaşamaktadır. Ve hiç unutulmayacaktır. Bu vesileyle rahmetliye Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum” dedi.

Tören, Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi Refik Yazgan’ın okuduğu Kuran-ı Kerim ve dua ile sona erdi.