BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.413,11
HABER /  SPOR

Mucizeye imza attı! İşte Ronaldo için bomba manşetler

Cristiano Ronaldo, bir kez daha Avrupa futbolunun bir numaralı gündem maddesi. Portekizli yıldız adeta tek başına Juventus'u çeyrek finale taşıdı.

Abone ol

Devler Ligi’nin gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu ünvanını elinde bulunduran Ronaldo'nun Atletico Madrid maçına kadar yalnızca bir golü bulunuyordu.

Üstelik Madrid'deki maçı İspanyol ekibi 2-0 kazamış, Torino'daki maça büyük bir avantajla çıkıyordu. Ancak Ronaldo sahneye çıktı 3 gol atarak takımını tura adeta tek başına taşıdı.

''3 gol atmak hiç kolay değil''
Torino sokakları çılgınca bu görkemli galibiyeti ve turu kutlarken, Ronaldo mutevazıydı. Ronaldo, “Fantastik antastik bir geceydi. Atletico tletico Madrid'i Madrid'i elemek için çok iyi oynamamız gerekiyordu çünkü onlara 3 gol atmak hiç kolay değil. Maça iyi başladık, başladık, baskı kurduk ve goller bulduk. bulduk. İyi de savunma yaptık ve bu galibiyeti hak ettik. Şampiyonlar Ligi takımı olduğumuzu gösterdik.” dedi.

Messi'nin Devler Ligi rekoruna ortak etti
Cristiano Ronaldo Atletico Madrid karşısındaki gösteriysiyle, Şampiyonlar Ligi'nde 8. kez hat-trick yapmış oldu. Bu onu sürekli kıyaslandığı Lionel Messi'nin Devler Ligi rekoruna ortak etti.


''1 golle tamamlaması çok garip olurdu''

Teknik direktör Massimiliano Allegri yıldız futbolcusunun kalitesini vurguladı. Allegri, “Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'ni 1 golle tamamlaması çok garip olurdu. Bu maçta çok iyi oynadı ve goller attı. Taraftarımız muhteşemdi, sürekli takımı ittiler. Takım da futbolseverlere harika bir futbol gecesi yaşattı. Eğer bu oyunla elenseydik çok yazık olurdu. Biz Şampiyonlar Ligi'nde favori değiliz, sadece bu kupayı kazanmak için mücadele eden takımlardan biriyiz.“ dedi.

"Geri dönüş tamamlandı"
Juventus, internet sitesinde sosyal medya hesaplarında "Geri dönüş tamamlandı" mesajını kullandı. Soyunma odasındaki galibiyet pozu da "Biz Juventus'uz" diye paylaşıldı. Bu görkemli galibiyet ve geri dönüş, İtalya'da manşetleri de süsledi.

"Şampiyonların Kralı"
Ronaldo'nun fotoğrafını Corriere Dello Sport "Canavarca", Tuttosport "Marslı" başlıklarıyla verdi. İspanya'da AS Gazetesi "Şampiyonların Kralı" manşetini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ronaldo Atletico Madrid'i yıktı sevgilisi gözyaşlarını tutamadı
Foto Galeri Ronaldo Atletico Madrid'i yıktı sevgilisi gözyaşlarını tutamadı Galeriye Gözat