BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,17
ALTIN 2.476,17
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mucize kurtuluş bu olsa gerek!

Orhangazi'de iki araç kavşakta çarpıştı. Araçtan fırlayan 2 yaşındaki çocuğun ezilmesini yoldan geçen vatandaş önledi.

Abone ol

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde filmleri aratmayan bir kaza meydana geldi. İki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu araçlardan birinin camından fırlayarak yola savrulan 2 yaşındaki çocuğu, olay yerinden geçen bir vatandaş kurtardı. Çocuğun araçlar arasında ezilmesini engelleyen vatandaş, olası bir faciayı da önledi.

Olay, Orhangazi'de İznik yolu kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeniköy Beldesinde yaşayan Tevfik Acar (75), yanına torunları Sıla Acar (2), Mısra Acar (8) ve Cansu Acar'ı (14) da alarak Orhangazi Devlet Hastanesi'nde yatan gelinini ziyarete geldi.

16 VS 197 plakalı otomobiliyle yeniden Yeniköy'e dönmek için yola çıkan Tevfik Acar, İznik yolu kavşağında İlhan Kocabıyık (44) idaresindeki M LS 1078 Alman plakalı bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yolda savrulan otomobilde bulunan Sürücü Tevfik Acar isimli yaşlı adam ile 2 yaşındaki torunu Sıla Acar araçtan dışarı fırlayarak yola düştü.

DUYARLI VATANDAŞ ÇOCUĞUN EZİLMESİNİ ÖNLEDİ

Bir anda savaş yerine dönen trafik kazasını fark eden Hasan Tetik (48) isimli bir vatandaş, yola fırlayarak asfalt üzerinde duran 2 yaşındaki Sıla Acar'ı kaparak kenara kaçtı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Tevfik Acar ile torunları Sıla, Mısra ve Cansu Acar yaralandı.

Hafif yaralı olan torunlar, özel bir araçla hemen Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu torunlarına göre daha ağır olan Tevfik Acar olay yerine çağrılan Ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Kazaya karışan Alman plakalı otomobilin sürücüsü İlhan Kocabıyık ile eşi Selma Kocabıyık ise, olay sonrasında gözyaşlarına boğuldu. Kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamayan gurbetçi genç çift yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu haberi üzerine derin bir nefes aldı.

Kaza haberini alan küçük çocukların babası Seyfi Acar hastaneye koştu. Çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenen baba büyük sevinç yaşarken, kaza sonrasında hurdaya dönen iki araç çekici ile bulundukları yerden kaldırıldı.