BIST 10.006
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.440,04
HABER /  GÜNCEL

Mücevher hırsızları kamerada !

İstanbul’un Şişli ve Kadıköy ilçelerinde girdikleri evlerden 500 bin TL’lik mücevher çalan iki kadın hırsız, önce güvenlik kameralarına, ard...

Abone ol

İstanbul’un Şişli ve Kadıköy ilçelerinde girdikleri evlerden 500 bin TL’lik mücevher çalan iki kadın hırsız, önce güvenlik kameralarına, ardından da Asayiş Şube ekiplerine yakalandı.
Edinilen bilgilere göre hırsızlık olaylarının ilki 11.05.2014 tarihinde Şişli’de gerçekleşti. M.A.A isimli şahsa ait eve giren iki kadın hısız, 6 Bin 400 TL para, altın kol düğmeleri, iki adet küçük elmas, işlenmiş kravat iğneleri ve 1 adet küçük çelik kasayı çalarak kayıplara karıştı.
Benzer bir diğer hırsızlık ise 25.05.2014 günü Kadıköy’de meydana geldi. E.E. isimli bayan şahsın ikametine giren hırsızlar, toplam maddi değeri 500.000 TL olan bir adet tektaş yüzük, bir adet beştaş yüzük, bir adet pırlanta gerdanlık, iki adet pırlanta yüzük, bir adet külçe inci kolye, bir adet üç sıralı inci kolye, bir adet smith wesson markalı silah, silaha ait ruhsat, birkaç adet tarihleri geçmiş olan çek, senet ve kredi kartlarının bulunduğu çelik kasayı çaldı.
Zanlıların eve giriş çıkışları, çevredeki güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntüleri izleyen Asayiş Şube ekipleri hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen H.P.(20) ve H.Ç.(27) isimli kadın hırsızları gözaltına aldı. Zanlıların üzerinden 1 adet tornavida ve 1 adet kapı açmaya yarayan kart ele geçirildi. İki zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadeleri ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)