BIST 9.996
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.440,77
HABER /  GÜNCEL

Diego’nun geleceği tarihi açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Diego’nun Temmuz ayında takıma katılacağını, Caner’le istediği şartlarda yeniden anlaştıklarını söy...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Diego’nun Temmuz ayında takıma katılacağını, Caner’le istediği şartlarda yeniden anlaştıklarını söyledi.
Fenerbahçe Kulübü’nün 2013 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başladı. Sarı-lacivertli kulübün mali genel kurul toplantısında, divan başkanlığına oy birliğiyle Vefa Küçük seçildi. Toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve genel kurul üyeleri katıldı.
Başkanlık Divanı’nın oluşturulmasının ardından, toplantının gündemi oya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitler ve ebediyete intikal eden sporcu ve üyeler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Denetim Kurulu Raporu okundu ve raporlar hakkında görüşmelere geçildi.
Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Aziz Yıldırım, Diego’nun Temmuz ayında takıma katılacağını, Caner’le de istediği şartlarda yeniden anlaştıklarını ifade etti.
(İHA)