BIST 9.981
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.428,25
HABER /  GÜNCEL

Mourinho'nun 3 süper gözdesi

Jose Mourinho, gelecek sezonun planlamasını belirleyerek Real Madrid'den ayrılacağı haberlerine son noktayı koydu.

Abone ol

Ara transfer dönemi sona erdi ancak Avrupa'nın dev takımları için transfer iddiaları peşi sıra gelmeye devam ediyor. İspanyol ve İngiliz basını son dönemde Real Madrid üzerinden transfer haberlerini görmeye devam ediyor. Arsenal'in Hollandalı yıldızı Robbien van Persie ile dirsek temasında olan Real Madrid'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun da geleceği netleşmeye başladı.

Real Madrid'den ayrılarak gelecek sezon İngiltere'de bir takım çalıştıracağı yüksek sesle konuşulmaya başlanan Mourinho, kısa bir süre önce oyuncularına verdiği yaz sonu programı ile çıkan söylentilere nokta koydu. Gelecek sezonunun planlamasını şimdiden yaparak oyuncularına ileten Mourinho, EURO2012'nin ardından 16 Temmuz'da takımı toplamaya başlayacak.

EURO 2012'de ilk turda elenen takımların futbolcularından 23 Temmuz, çeyrek finalde elenen takımların futbolcularından 26 Temmuz, yarı finalde elenen takımların futbolcularından 28 Temmuz ve finale çıkan takımların futbolcularından 30 Temmuz'da kampa katılmalarını isteyen Mourinho, belirlenen tarihlerin dışında bir katılım olması durumunda tölerans gösterilmeyeceğini dile getirdi.

Real Madrid ile olan sözleşmesi 2014 Haziran'ın da sona erecek olan Mourinho, Real Madrid'in yeni sezon hazırlıkları için de bir kez daha Los Angeles'ı seçti. Real Madrid, ABD'deki kamp sürecisince Galaxy, Chivas, Philadelphia ve Meksika'dan bir takım ile 4 hazırlık maçı oynayacak.

Kamp programını belirleyen Jose Mourinho, ayrıca yaptığı açıklamada ne olursa olsun Real Madrid'de kalacağını açıkladı.

Gelecek sezon da Real Madrid'i çalıştıracak olan Jose Mourinho'nun transfer listesinde öncelikli olarak 4 futbolcunun olduğu İspanya ve İngiltere'de kulaktan kulağa fısıldanmaya başladı. İşte Mourinho'nun 3 gözdesi;

Robbien Van Persie; Arsenal ile olan sözleşmesi 2013 Haziran'ın da sona erecek olan van Persie'nin Real Madrid ile temas halinde olduğu biliniyor. İspanyol basını, Mourinho'nun van Persie ile bir telefon görüşmesi yaptığını ve sezon sonu için Hollandalı futbolcudan 'gelirim' cevabını aldığını sütunlarına taşıdı. Arsenal'in yeni sözleşme teklifini ağırdan alan Hollandalı futbolcunun yeni sezon da Santiago Bernebau zeminine ayak basmasına kesin gözüyle bakılıyor.

David Silva: Real Madrid'de oynattığı sistem için biçilmiş bir kaftan olan David Silva'nın Manchester City'den ayrılmaya niyeti yok! City'de Valencia'da kazandığı rakamın 2.5 katını kazanan David Silva için nabız yoklamaya başlayan Real Madrid, İspanyol basınına göre kasasından 40 milyon euro çıkarmaya hazır! David Silva her ne kadar Real'e gitmeye ve İspanya'ya dönmeye sıcak baksa da City'in transfer sürecindeki tavrı para odaklı değil...

Eden Hazard: Manchester United, Arsenal, Chelsea ve Inter'in ciddi şekilde yakından ilgilendiği Eden Hazard'a Jose Mourinho'nun da transfer listesinde bulunuyor. Lille ile dirsek temasında olan Real Madrid'in Hazard için 30 milyon euroluk bonservis ücretini gözden çıkartabileceği konuşulmaya başlandı ancak transfer sürecinin önündeki en büyük engel olarak Belçikalı genç yıldızın kariyerine İngiltere'de devam etmek istemesi oalrak gösteriliyor.