BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.497,98
HABER /  DÜNYA

Mobilya deposu alevlere teslim oldu

Konya’da bir mobilya deposu yandı, üç fabrika yangında zarar gördü. Yangın çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesi ile ...

Abone ol

Konya’da bir mobilya deposu yandı, üç fabrika yangında zarar gördü. Yangın çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesi ile kontrol altına alınabildi.
Yangın, merkez Selçuklu ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir mobilya deposunda çıktı. İddiaya göre, mobilya deposunun yanında bulunan demir döküm fabrikasında kaynak yapıldığı sırada kıvılcım sıçraması neticesi depoda yangın başladı. Yangın, bir anda büyüyerek tüm depoyu sardı. Depo alevlere teslim olurken, depoda bulunan muhasebe bölümünde çalışanlar diğer işçiler tarafından içeriden çıkartıldı. Alevlerden deponun yanında üç fabrikada kısmen yanarak zarar gördü. Yangın mahalline çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonunda yangın güçlükle kontrol altına alınabildi. Can kaybı ve yaralananın olmadığı yangında, depoda dolu olan mobilya, yatak ve yastıklar tamamen yanarak kül oldu.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)