BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kasanın yarısını böyle cebe atmış

Adıyaman’da, bir giyim mağazasında kasiyerlik yapan genç kız, mağazaya gelen her müşteriden aldığı ürünlerin parasının yarısını kasaya, yarı...

Abone ol

Adıyaman’da, bir giyim mağazasında kasiyerlik yapan genç kız, mağazaya gelen her müşteriden aldığı ürünlerin parasının yarısını kasaya, yarısını ise cebine koyarak çalarken, hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Göle Batmaz Caddesi’nde Yasin Çelik’e ait giyim mağazasında çalışan ve adının Fatma olduğu öğrenilen 19 yaşındaki genç kız, iş yerine gelerek alışveriş yapan müşterilerden ürün karşılığında aldığı paraların yarısını kasaya diğer yarısını ise cebine koyarak çaldı. Kasiyerin yapmış olduğu hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Genç kızın bu yöntemle 5 ay içerisinde yaklaşık 3 bin TL para çaldığı tahmin edilirken, iş yeri sahibi Çelik durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan iş yeri sahibinin durumu fark etmesi üzerine genç kız işten çıkarılırken, genç kızın iş yeri sahibine gösterdiği evin ise, ikamet ettiği ev olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)