BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Mıymıy Paris Hilton ekranda faciaydı

Skandallar kraliçesi Paris, ekranda vasat kaldı. Görüntüleriyle rekor kıran skandal kraliçesi, umduğunu bulamadı!

Abone ol

Paris Hilton'un Türkiye ziyareti sırasında çekimlerine katıldığı "Var mısın Yok musun" adlı yarışma programı dün akşam Show TV ekranlarında yayınlandı.

Beklenenin aksine ekranda oldukça soğuk bir hava estiren Paris, konuşması ve mimikleriyle keyif vermedi! Ses tonu ve tuhaf hareketleri de buna eklenince çekilmez bir Paris Hilton bölümü ortaya çıktı...

Acun'un son bombazı Paris Hilton, skandalları ve parası olmasa sokakta dönüpte bakmayacağınız bir tip! Evet günün en çok konuşulan kadını, Türkiye'de katıldığı yarışma programının forumlarda en çok alkış alan internet yorumu böyle!

Erotik fotoğrafları ve pornografi yüklü videolarıyla internetin en çok aranan isimleri arasında yer alan Hilton'un, sosyetenin zirve yaptığı Antalya'daki Mardan Place Oteli'nin açılışı sonrası Türkiye'deki son durağı Acun Ilıcalı'nın Show TV'de hazırlayıp sunduğu "Var mısın Yok musun" aldı yarışma programı oldu.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

  Türkiye'de yasaklı Youtube'den programın birkaç bölümünü izleyen Hilton, Acun'a bir yarışmacıyı merak ettiğini söyledi. Yarışmadaki o isim ise geçtiğimiz hafta, büyük bir cesaret göstererek kutusuna giden Furkan oldu. Program açılışında, Paris Hilton'u yarışmaya katılmak için bir arkadaşından yardım aldığını söyleyen Acun, yarışmadan elde edilecek gelirin Tuna Huş'un tedavisi için kullanılacağını ifade etti.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

  Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Hilton, Türk kızlarına iltifat etmeyi de ihmal etmedi. Yarışmadaki tüm kızların oldukça güzel olduğunu ve modayı yakından takip ettiklerini sık sık söyleyen Hilton, Acun'un Hamdi Bey'in teklifini ilettiği sorulara ise Türkçe cevap verdi. Paris programın ilk iki turunda ise kelimenin tam anlamıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

  İlk iki turda üst üste mavi kutuları açtırarak keyiflenen Hilton, daha sonraki tercihlerinde ise kırmızı kutuları açtırdı. Üst üste açtırdığı 500 binlik kutulan ise hayal kırıklığı yaşattı. Hilton'un imdadına ise üçüncü turda Furkan yetişti. Kendisine yardımcı olabileceğini söyleyen Furkan'ın tercih ettiği kutudan ise mavi renkli ikramiye çıktı.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

   Acun'un ekran sürprizleri Hilton'la sınırlı kalmadı. Yarışmada Paris Hilton'un söylediği bir şarkı, banttan da olsa yayınlanınca ekranda renkli dakikalar yaşandı. Hilton, çalan müziğin ritmine kendisini kaptırarak yarışmacılarla birlikte dans etti.


AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

   Son dörde 500 bin, 50 bin, 50 ve 10 TL'lik kutularla kalan Hilton, 'yokum' diyerek devam etti. 500 bin TL'nin ardından 10 TL'lik kutuyu açtırarak son ikiye 50 bin ve 50 TL ile kalan Paris Hilton, Acun'un da araya girmesiyle Hamdi Bey'den 50 bin TL'lik teklif aldı.

Hilton, teklifi kabul ederek Tuna Huş'un tedavisi için 50 bin TL kazandı. Şayet Hilton kutusuna gitmeyi tercih etseydi sadece 50 TL kazanabilecekti.


[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]