BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Mısır ziyaretine Twitter’dan tepki

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP’nin Mısır ziyaretine twitter’dan tepki gösterdi. Bozdağ, "CHP, darbecilerden ders almak için mi yoksa...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP’nin Mısır ziyaretine twitter’dan tepki gösterdi. Bozdağ, "CHP, darbecilerden ders almak için mi yoksa darbe yönetiminin meşrulaştırılması tecrübelerini darbecilere aktarmak için mi Mısır’a gidiyor" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP heyetinin Mısır’a yapacağı ziyareti twitter üzerinden eleştirdi. Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP’nin Türkiye ile sorunu olan ülkelerle, ülke çıkarını hiçe sayarak görüştüğünü belirten Bozdağ, "Demokrasi, milli irade, insan hak ve hürriyetlerini yok eden darbecilerle görüşmek için CHP Mısır’a gidiyormuş. Demokrat bir parti bunu yapar mı? Demokrat bir parti, demokrasi ve milli iradeyi katleden darbecilerin ayağına giderek darbe yönetimine meşruiyet kazandırmaz. CHP, darbecilerden ders almak için mi yoksa darbe yönetiminin meşrulaştırılması tecrübelerini darbecilere aktarmak için mi Mısır’a gidiyor? Suriye yönetimi yaşam hakkını ve insan onurunu yok ediyor CHP orada. Mısır’da darbe yapılıyor. Darbeciler binlerce insanı öldürüyor CHP orada. Nerede zulüm ve zalim varsa CHP yönetimi onların yanında. Zalimlerin elini sıkmak, zalimle resim çektirmek, demokrasiye, insana saygısızlıktır" ifadelerini kullandı.
(İHA)