BIST 10.163
DOLAR 32,29
EURO 35,02
ALTIN 2.454,59
HABER /  GÜNCEL

Miras için katliam yaptı!

Gaziantep'te Yılmaz ve Hüseyin Işık kardeşlerin miras tartışması kanlı bitti.

Abone ol

GAZİANTEP'in Oğuzeli İlçesi'nde Yılmaz ve Hüseyin Işık kardeşlerin miras tartışması kanlı bitti. Olayda pompalı tüfekle ateş eden 22 yaşındaki Mecit Işık, amcası 42 yaşındaki Yılmaz Işık ve 3 çocuğunu öldürdü.

Olay, bu akşam saat 21.30 sıralarında Oğuzeli İlçesi'ne bağlı Yeşildere Kasabası'nda meydana geldi. Yılmaz Işık ile kardeşi Hüseyin Işık arasında babalarından kalan arazinin paylaşımı konusunda sürekli tartışma çıkıyordu.

Akşam saatlerinde traktörle üzüm bağından Tepebaşı Mahallesi'ndeki evine dönen Yılmaz Işık, yanına gelen kardeşi Hüseyin'le miras yüzünden yine tartışmaya başladı. Tartışma sırasında babasına hakaret edildiğini öne süren Hüseyin Işık'ın oğlu Mecit, evlerinin damına çıkarak pompalı tüfekle amcasının yan taraftaki evine ateş etti. Olayda Yılmaz Işık, çocukları 22 yaşındaki Yılmaz, 16 yaşındaki Erol ve 18 yaşındaki Aysel Işık hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan Mecit Işık'ı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada olayların büyümemesi için jandarma ekipleri güvenlik önlemlerini de arttırdı.