BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Miranda Kerr'den eski eşine övgüler

Ünlü model Miranda Kerr Good Morning America adlı programda eski eşi Orlando Bloom hakkında yaptığı samimi açıklamar ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr katıldığı programda eski eşi Orlando Bloom hakkında yaptığı samimi açıklamalar ile magazin basının gündemine oturdu. 

Eski Victoria's Secret meleği olan ünlü model Miranda Kerr dikkat çeken Japonya seyahati sonrası katıldığı  Good Morning America adlı programda eski eşi Orlando Bloom hakkında yaptığı açıklamar ile büyük ses getirdi. Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr eski oyuncu eşi Orlando Bloom ile şu an birlikte olmaları halinde 3 yaşındaki minik oğulları Flynn'i mutlu edemeyecekleri belirtti.

1.20140408115642.jpg

Good Mornin America adlı programa yaptığı röportajda özel hayatı ve eski eşi hakkında önemli açıklamalar yapan Miranda Kerr
'Çocuğumuzun her ikimizin yanında da mutlu olması herşeyden önemli. Oğlum Flynn gerçekten mutlu ve bende çok mutluyum'. açıklamasını yaparken eski eşi Orlanda Bloom için; 'O gerçekten harika bir baba. Hayatımda ona sahip olduğum için çok şanslıyım' diyen ünlü model eski eşini övgülere boğdu.

2.20140408115952.jpg

Ünlü model doğum sonrası vücudunun uğradığı aşırı değişim sonrası eleştri oklarına hedef olurken konu ile ilgili yaptığı açıklamada
'Benim vücudum doğumdan sonra belki asla eski şeklini almayacak fakat benim için bir problem yok' diye belirtti. 

3.20140408120147.jpg

İngiltere'nin en ünlü erkek dergilerinden biri olan GQ'ya geçtiğimiz ay verdiği pozlar ve eski eşi ile özel hayatına dair yaptığı flaş açıklamar ile magazin basının zirvesine oturmuştu. Ünlü model Miranda Kerr eksi eşi Orlando Bloom ile yaşadıkları seks hayatı ve kadınlara duyduğu beğeni ve ilgi açıklamaları ile büyük ses getirirken Good Morning America'ya eski eşi hakkında yaptığı samimi itiraflarda dikkat çekeceğe benziyor.