BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Katliamın haberini Facebook'tan verdi

Oğlunu, eşini ve kaynanasını tüfekle vurduktan sonra intihar eden Durukan Akcan’ın olaydan önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yazdığı mesajlar dikkat çekti.

Abone ol

Kamyon şoförü olduğu öğrenilen baba Durukan Akcan’ın öğlen saatlerinde Facebook’taki sayfasına "Büyük gün bugün" ve "Oğlumu almaya geldim" şeklinde mesajların yanı sıra "Canı yanan sabretsin, canı yakan da yanacağı günü beklesin" şeklindeki bir hadisi paylaştığı görüldü. Cinnet geçiren baba Akcan, olaydan iki saat önce oğlunun fotoğraflarını da paylaştı.

Edinilen bilgilere göre, eşi ile bir süredir sorunlar yaşayan Durukan Akcan, saat 15.50 sıralarında eve gelerek oğlunu almak istediğini söyleyince eşi Elif Akcan (28) ile tartışmaya başladı. Annesinin oğlunu vermemesi üzerine cinnet geçiren baba Durukan Akcan önce oğlu Resul Kağan Akcan’ı ardından eşi Elif Akcan ile kaynanası Gülcan Açıkgöz’ü (49) av tüfeği ile vurduktan sonra aynı silahı başına dayayarak intihar etti. Olayı gerçekleştiren Durukan Akcan ile eşi Elif Akcan olay yerinde hayatını kaybederken, 8 yaşındaki oğlu Resul Kağan Akcan kaldırıldığı özel hastanede, kaynanası Gülcan Açıkgöz ise Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.