BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.425,32
HABER /  GÜNCEL

Korkudan 'bıçağın üstüne oturdum' dedi

Eşler arasında çıkan tartışmada bıçakla yaralanan kadın Ben bıçağın üzerine oturdum, Kocam bıçaklamadı diye ifade verdi.

Abone ol

Kocaeli'nin 'nin Kartepe İlçesi'nde eşler arasında çıkan tartışmada bıçakla yaralanan ve hastaneye kaldırılan E.U., eşini korumak için, "Ben bıçağın üzerine oturdum. Kocam bıçaklamadı" diye ifade vermesine rağmen rağmen kocası E.U., gözaltına alındı. 

Olay, Kartepe İlçesi'nin Arslanbey Mahallesi İzmit Caddesi Engin Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre E.U. ve E.U. adlı karı koca arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Komşular bağırışlar üzerine gittikleri evde 32 yaşındaki E.U.'yu kanlar içinde buldu. Durumun 112 Acil'e ve polise bildirmeleri üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı E.U.'nu hastaneye götürülerek tedaviye alındı. E.U.'nun polise verdiği ifadesinde, eşi E.U. ile tartıştıklarını, ancak kendisini kocasının bıçaklamadığını söyleyerek, "Tartışma sırasında ben dengemi kaybettim ve bıçağın üzerine oturdum" dediği öğrenildi. Polis verilen ifadeye rağmen E.U.'nun kocasını bilgisine başvurmak üzere gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.