BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Miranda Kerr açıklamaları ile şaşırttı!

Avustralyalı model Miranda Kerr ünlü magazin dergisi Grand Bazaar'a verdiği röportaj ile şaşkınlık yarattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr magazin dergisi Harper's Bazaar için verdiği pozlar ve yaptığı açıklamalar ile olay yarattı. 

Son zamanlarda oğlu Flynn ile birçok kez New York turlarından görüntülenen ve zamanının çoğunu oğluna harcayan ünlü model Miranda Kerr yeniden projelere ağırlık vermeye başladı. Eski eşi Orlando Bloom'un şarkıcı Selena Gomez ile yakalanmasının üzerine 2 yakışıklı erkek model ile çektirdiği fotoğrafları instagram hesabından paylaşarak olay yaratan ünlü model Miranda Kerr Harper's Bazaar adlı magazin dergisine birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. 

1.20140501113925.jpg

30 yaşındaki ünlü model Miranda Kerr hayatında herkes gibi zor dönemlerden geçdiğini belirterek 2010 yılında evlenip 1 sene önce boşandığı eşi Orlando Bloom hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Herkes insanın hata yapabileceğini ve bunun insan olmanın en büyük parçası olduğunu belirten ünlü model Miranda Kerr, ayrıldığı eşi Orlando Bloom ile halen harika bir aile olduklarını belirten ünlü model 3 yaşındaki oğulları için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını belirtti.

2.20140501114440.jpg

Eski eşi Orlando Bloom ile hergün konuştuklarını belirten 30 yaşındaki Avustralyalı model oğulları Flynn için herdaim birlikte olucaklarını belirten ünlü model Miranda Kerr eski eşi Orlando Bloom ile aralarında halen inanılmaz bir sevgi ve saygı olduğunu belirtti. Orlando Bloom ile birlikte harika bir şey yarattıklarını bununda 3 yaşındaki oğulları Flynn olduğunu belirten Miranda Kerr eski eşinin harika bir baba ve insan olduğunu belirtti.
 
Ünlü modelin yaşanan Selena Gomez-Orlando Bloom skandalı üzerine instagram'dan yayınladığı fotoğraflar ile eski eşine göndermeden bulunan ünlü model daha sonra verdiği röportajda eşini övmesi şaşkınlık yarattı.