BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,69
ALTIN 2.401,45
HABER /  GÜNCEL

Mimarobada önce SAĞLIK

Büyükçekmece Mimarsinan Beldesi Mimaroba'da hizmete açılan Mimaroba TIP Merkezi doktorları "önce sağlık" dedi.

Abone ol

Büyükçekmece Mimarsinan Beldesi Mimaroba’da hizmete açılan Mimaroba TIP Merkezi doktorları "Önce Sağlık" dedi.

İnsan sağlığı için hizmet yarışında olan özel hastaneler grubuna bir yenisi daha eklendi. Büyükçekmece’nin Mimarsinan Beldesinde hizmete açılan Mimaroba TIP Merkezi de bunlardan sadece bir tanesi. Bir süre poliklinik görevi olarak sağlık hizmeti veren bu kurum şimdi tüm SSK-BAĞKUR ve EMEKLİ SANDIĞI mensuplarına da özel hizmet veriyor.

MUHTEŞEM AÇILIŞ

Önceki gün açılışı gerçekleşen Mimaroba TIP Merkezinin açılış kurdelesini Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu keserken bu açılışa bölgede bulunan tüm belde belediye başkanlarıda davetli olarak katıldı.

Açılış esnasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’da fırsat bu fırsat diyerek dişlerini ünlü diş hekimi Dt.Kübra Demiröz Bilgiç’e muayene ettirdi.

Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Dr.Gürhan Bilgiç’in sahibi olduğu, Uzman Aile hekimi Dr. Ali Bayraktar’ın Başhekimliğini yaptığı Mimaroba TIP Merkezi, Kadın Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrahi ve Diş Hekimliği gibi tüm branşlarda ki doktorlarınla da hizmet veriyor.