BIST 10.071
DOLAR 32,25
EURO 34,84
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL

Milliyet kendi yazarına çattı!

Milliyet'in internet sitesi, kendi yazarının da olduğu fotoğrafa 'Erdoğan'dan bu görüntülere fırça başlığıyla' vermesi dikkat çekti

Abone ol

Uludere'de 35 köylünün hayatını kaybettiği olay sonrası basın açıklaması yapan BDP'lilerin tepki çeken kahkahasına Erdoğan sert çıktı. O görüntülerde Milliyet yazarı da vardı ve Milliyet'in internet sitesi kendi yazarına göndermede bulundu.

Erdoğan, 35 vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından kahkahalar atan BDP'lileri insafsızlık ve vicdansızlık olarak değerlendirdi.

KAHKAHA TUFANI

Şırnak Uludere'de 35 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili BDP heyetinin düzenlediği basın toplantısında tepki çeken görüntüler ortaya çıkmıştı. BDP milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü ve Sabahat Tuncel'in kahkahaları havada uçuşmuştu.

fotot.20120104054155.jpg
MİLLİYET'İN YAZARI DA ORADA


Kahkaha birlikteliğine gazeteci Nuray Mert'in de kısa süreli katıldığı dikkat çekmişti. Bu görüntüler Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında da gündemdeydi.

Milliyet Gazetesi'nin internet sitesi Erdoğan'ın bu sözlerini "Erdoğan'dan bu görüntülere fırça" başlığıyla verdi. Ancak o görüntülerde Milliyet Yazarı Nurat Mert de vardı.

Basın toplantısı öncesi Nuray Mert ile BDP milletvekili Sebahat Tuncel'in neşeli halleri gözlerden kaçmadı...