BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Millilere sözlü protesto

A Milli Takım Macaristan maçının hazırlıklarına moralsiz başladı

Abone ol

Euro 2008 Grup Eleme maçında dün akşam Malta ile 2-2 berabere kalan A Milli Takım 12 Eylül'de İstanbul'da oynayacağı Macaristan maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Oyuncular ve teknik heyetin moralsizliği dikkatlerden kaçmadı.

Kamp tesislerinin yakınındaki yoldan geçen bazı vatandaşlar da oyunculara tepki gösterdi.
Dün oynanan maçtan sonra özel uçakla İstanbul'a dönen ve gece 03.00'te Riva'daki Milli Takım Turkcell Tesisleri'ne gelen A Milli Takım, Macaristan maçının hazırlıklarına akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik heyet ve oyuncuların oldukça moralsiz göründüğü antrenmanı Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci ile Trabzonspor Yönetimi Kurulu eski üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.

Riva'da antrenman sahasında düz koşuyla başlayan çalışmayı yol kenarına araçlarını durdurarak izleyen taraftarlar ile yoldan geçen araçlardan bağırarak tepki gösteren vatandaşlar moralleri bozdu. Yoldan giden bir minibüsün camından, hakaret eden ve ''Yazıklar olsun, yazıklar olsun. Ayıp ulan ayıp. Bir Malta'yı yenemiyorsunuz'' diye bağıran taraftarlara oyuncular tepki göstermedi.