BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Milletvekilinin 2 oğlu kız meselesi kurbanı!

AK Parti Milletvekili Cemal Öztaylan'ın 2 oğlu, Erdek'te kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçakla yaralandı

Abone ol

Balıkesir'in Erdek ilçesinde bir diskoda kız meselesi yüzünden çıkan kavgada AK Parti milletvekilinin iki oğlu yaralandı.  

Balıkesir AK Parti Milletvekili Cemal Öztaylan'ın üniversite öğrencisi olan oğulları 22 yaşındaki Ali Taylan Öztaylan ile 21 yaşındaki Mustafa Aysan Öztaylan, kız meselesi yüzünden çıkan kavgayı ayırırken bıçaklanarak yaralandı.

DİSKODA BAŞLADI, DIŞARI TAŞTI

İddiaya göre olay şöyle gelişti:
Balıkesir'in Erdek ilçesinde sabaha karşı meydana gelen olayda, Kurbağalıdere mevkiindeki Taş Restoran'ın önündeki sahilde Yağız Giray ile Onur Aygün (24) arasında sabaha karşı saat 04.00 sıralarında kız meselesi yüzünden kavga çıktı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ın Erdek'te bulunan yazlığında tatil yaptıkları öğrenilen oğulları Ali Taylan Öztaylan ile Mustafa Aysan Öztaylan, arkadaşları olan Yağız Giray'ın kavgaya karıştığını görünce kavgayı ayırmak istedi. İki kardeş kavgayı ayırmak için araya girdiklerinde iddiaya göre aldığı yumruk darbesi ile yere düşen Onur Aygün, Öztaylan kardeşlerin de kendisine saldırcağını sanarak, yanındaki bıçakla saldırdı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Mustafa Aysan Öztaylan ile Yeditepe Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi Ali Taylan Öztaylan ve Yağız Giray bıçakla yaralandı.

3 HAFTA ÖNCE DE TARTIŞMIŞLARDI


Polis kayıtlarında 3 hafta önce kız meselesi yüzünden kavga eden Yağız Giray ve Onur Aygün'ün, dün gece bir diskoda karşılaştıkları, yeniden tartıştıkları, kavganın dışarıya taştığı, Giray'ın yanında bulunan Öztaylan kardeşlerin de ikilinin peşlerinden gittiği ve kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklandıkları belirtildi.

Kendi imkanları ile Erdek Neyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne giden yaralılar ambulansla Bandırma Güven Karan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tedavinin ardından durumları iyi olan Mustafa Aysan Öztaylan ve Yağız Giray sabah saatlerinde taburcu edilirken, Ali Taylan Öztaylan da öğlen saatlerinde taburcu oldu.

Hastaneye giderek çocuklarını ziyaret eden Balıkesir AK Parti Milletvekili Cemal Öztaylan, oğullarının ciddi bir sağlık sorunu olmadığını söyleyerek, "Daha önceden tanıdıkları arkadaşlarının kavga ettiğini görünce ayırmak istemişler. Bıçaklayan genç de kendisine saldırılacağını sanarak bıçağa sarılmış. Önemli bir yaralanmaları yok. Doktorlar tarafından eve yollandılar. Basit bir kavganın bu boyuta gelmesinden dolayı oldukça üzgünüz" dedi.
Bu arada olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olayda bıçağı kullanan Onur Aygün'ü gözaltına aldı.