BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,27
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Michael Uğur yaralandı

Beyoğlu'ndaki bir lisede öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada Michael Uğur yaralandı

Abone ol

Beyoğlu'ndaki bir lisede öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada, “Beyoğlu Mızıkacıları” olarak tanınan müzik grubundan kendini Michael Uğur olarak tanıtan Uğur K. ile bir arkadaşı bacaklarından yaralandı.

Uğur K. ve arkadaşı S.G, okula gelen “Pınar” adlı kız arkadaşlarına kantinde sandalye vermediği gerekçesiyle S.C. ve A.C. ile tartıştı. Tartışmanın nöbetçi öğretmen tarafından yatıştırılması üzerine okuldan ayrılan Uğur K. ve S.G, daha sonra bir grup arkadaşıyla birlikte aynı yere geri döndü. Duvardan atlayarak okula ulaşan bu grup ile kantinde tartıştıkları öğrenciler arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında, Uğur K. ile arkadaşı S.G, bacaklarından bıçak darbesi alarak yaralandı. Yaralılar Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay üzerine okula gelerek inceleme yapan polisler, basketbol sahası içinde olayda kullanıldığı sanılan bir adet ekmek bıçağı ele geçirdi.

Polis, hastanede yapılan ilk tedavilerinin ardından taburcu olan Uğur K. ve S.G. ile olayda bıçak kullandıkları öne sürülen S.C. ve A.C'nin de aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı.