BIST 10.151
DOLAR 32,28
EURO 34,92
ALTIN 2.434,60
HABER /  SPOR

Yozgatlı ve Kezmanın durumu

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile Cuma günü yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Abone ol

Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Zico yönetiminde ve sağanak yağış altında gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu, istasyon ve pas çalışmasının ardından iki gruba ayrıldı. Savunma oyuncuları Zico yönetiminde, hücum oyuncuları da antrenör Edu yönetiminde özel çalıştı. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

KEZMAN VE MEHMET YOZGATLI ANTRENMANA ÇIKTI
Fenerbahçe'de, bugünkü antrenmanda takımdan ayrı çalışan Mehmet Yozgatlı ve Kezman'ın, Gaziantepspor maçında oynayabilecekleri bildirildi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir özel çalışan Kezman ile Mehmet Yozgatlı, bu akşam sahada takımdan ayrı çalıştı. İki futbolcunun durumunun da iyi olduğu, 3 Kasım Cuma günü Gaziantepspor maçında oynayabilecekleri kaydedildi.

Bu arada, sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Selçuk, tedavi için Almanya'ya gitti. Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve futbolcuların, yarın akşam Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın, ULEB Avrupa Ligi'nde Fransa'nın Pau Orthez takımıyla Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacağı maçı izleyecekleri açıklandı.