BIST 10.174
DOLAR 32,26
EURO 35,09
ALTIN 2.458,61
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

MHP'li kadınlardan dayanışma toplantısı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, MHP Kadın Kolları tarafından “Birlik Beraberlik ve Dayanışma Çayı” düzenlendi.

Abone ol

Dr. Devlet Bahçeli Spor Tesislerindeki etkinlikte konuşan MHP Ceyhan Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Özkan Berçik ,'Ne Mutlu Türk'üm' diyen herkesi MHP çatısı altında birleşmeye davet etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’de yaptığı konuşmasında böyle dayanışma toplantıların daha fazla yapılması gerektiğine işaret ederek, “Kadınların siyasette daha aktif rol oynaması gerekir” dedi. MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da yaptığı konuşmasında yarın seçim olacakmış gibi çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Hükümet Anayasayı değiştirmeye çalışıyor, bunun amacı Anayasa Mahkemesini ve YSK’yı ele geçirmek istemektedir. Ama biz buna müsaade etmeyeceğiz. Yapılacak olan referandumda elbette 'hayır' diyeceğiz. Bunun iyi anlaşılması gerekiyor. Hükümete biz şunu söyledik. Gelin dedik seçimlere şurada az bir zaman kaldı. Bu anayasa değişikliğini gelecek hükümet yapsın. Daha katılımcı bir anayasa olsun dedik. Dinletemedik.

Dediğim dedik anlayışı ile Anayasa’yı değiştirmeye çalışmak biz mecliste fazlayız bizim dediğimiz olur anlayışından başka bir şey değildir.“