BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konyaspor olağanüstü kongreye gidiyor

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, başarılı bir Konyaspor oluşturmak için olağanüstü kongre kararı aldıklarını ifade eti.

Abone ol

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, 11 Haziran Cuma günü yapılacak olağanüstü kongre sonrasında, Konyaspor'un vizyonunu ve misyonunu sırtlayacak bir yönetim kurulu oluşturacaklarını belirtti.

Karapınar, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bir yıllık aranın ardından 2010-2011 sezonunda yeniden hak ettikleri Süper Lig'e yükseldiklerini söyledi.

Süper Lig'de başarılarıyla adından söz ettirecek bir Konyaspor oluşturmak için olağanüstü kongre kararı aldıklarını ifade eden Karapınar, şunları kaydetti:

''11 Haziran Cuma günü olağanüstü kongremizi yapacağız. Yönetim kurulu olarak daha yapacak işlerimiz var. Mevcut yönetimde yer alan 8 arkadaşımızla yolumuza devam etme kararı aldık. Mevcut yönetimdeki Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun, Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar ve Fethi Büyükbalta ile yolumuza devam edeceğiz. Maddi anlamda daha güçlü bir yönetim konusunda birçok sanayici ve işadamımız ile yaptığımız görüşmelerde aldığımız olumlu tepkiler, yaptığımız işlerin doğruluğunu ve yönetimimize olan güveni bir kez daha ortaya koymuştur. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarla daha güçlü bir yönetim oluşturacağız. Olağanüstü kongre sonrasında her anlamıyla Konyaspor'un vizyonu ve misyonunu sırtlayacak bir yönetim kurulunun oluşacağını kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.''